• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ducati Test, Mugello
Ολοκληρώθηκε το ιδιωτικό τεστ της ομάδας
Νέα 09/05/2013 - 21:47

Οι εργοστασιακοί αναβάτες της Ducati είχαν μια γεμάτη εβδομάδα, αφού μετά το Σ/Κ στην Jerez, έδωσαν το παρόν στο επίσημο τεστ της Δευτέρας που μας πέρασε, ενώ σήμερα και χτες ολοκλήρωσαν και το ιδιωτικό τεστ της ομάδας τους στο Mugello. Οι Nicky Hayden και Andrea Dovizioso είχαν την ευκαιρία να συνεχίσουν τη δουλειά πάνω στην GP13, έχοντας κατά νου τον αγώνα που θα διεξαχθεί στην εν λόγω πίστα, στις 2 Ιουνίου.

 

Ο καιρός ήταν εξαιρετικός και τις δυο ημέρες του τεστ, με τον Dovizioso να κάνει συνολικά 96 γύρους, έναντι 89 του Hayden. Το παρόν έδωσαν και οι δοκιμαστές της Ducati, Michele Pirro και Franco Battaini. Ο πρώτος - θυμίζουμε - θα συμμετάσχει ως αντικαταστάτης του Spies στο GP της Γαλλίας, ενώ ο δεύτερος συνέχισε την εξελικτική δουλειά στην εργαστηριακή GP13.1.

 

"Ήταν πολύ καλό το τεστ, με τις συνθήκες να είναι ιδανικές. Έκανε ζέστη και η θερμοκρασία σήμερα το απόγευμα ήταν παρόμοια με αυτή που θα έχουμε στον αγώνα! Οι χρόνοι μας δεν ήταν άσχημοι, αλλά πρέπει να βελτιώσουμε το ρυθμό μας, αν και είναι δύσκολο να μιλήσουμε για χρόνους μιας και δεν έχουμε σημείο αναφοράς. Πάντως, πρέπει να πω ότι θεωρώ αρκετά ευνοϊκή αυτή την πίστα για τα χαρακτηριστικά της Ducati", τόνισε ο Andrea Dovizioso.

 

"Δεν ήμουν σίγουρος για τον καρπό μου, αλλά ήταν σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με την Jerez", υπογράμμισε ο Nicky Hayden. "Δεν κάναμε πολλούς γύρους, αλλά για πρώτη φορά εδώ και καιρό είχαμε καλό καιρό στο Mugello. Δουλέψαμε στο πλαίσιο και στη γεωμετρία, ενώ είδαμε και κάποια πράγματα με τα ηλεκτρονικά. Θα δούμε πως είναι ο ρυθμός μας, όταν θα βρεθούμε εδώ με τους υπόλοιπους οδηγούς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μηχανικούς μου, διότι δεν είναι εύκολο μετά από ένα GP, ένα τεστ μετά τον αγώνα, να μαζεύεις τα πράγματά σου και να πηγαίνεις σε άλλη χώρα για άλλη μιάμιση ημέρα δοκιμών! Ελπίζω ότι θα μας βοηθήσει να κάνουμε υπερήφανους τους οπαδούς μας, όταν επιστρέψουμε εδώ!"

 

Επόμενο άρθρο »

Ο ηρωικός Iannone πολεμάει

« Προηγούμενο άρθρο

Η Αργεντινή σχεδόν έτοιμη για MotoGP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα