• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο ηρωικός Iannone πολεμάει
Θέλει οπωσδήποτε να τρέξει στο Le Mans
Νέα 09/05/2013 - 22:23

Μετά τον τραυματισμό του στις Κατατακτήριες, με κτύπημα στο δεξί γόνατο, τρύπα στο αριστερό και πόνους παντού,ήταν έκπληξη το ότι ο σκληροτράχηλος Ιταλός έτρεξε στο Ισπανικό Grand Prix. 

O Andrea Iannone, που δέχτηκε τις περιποιήσεις του Dr. Costa (φωτ. 1&2) είπε:

“Ήξερα ότι μπορώ να κάνω έναν καλό Αγώνα κι έτσι το προσπάθησα, αλλά ένιωθα πόνο και η οδήγηση ήταν πολύ δύσκολη. Επίσης χτύπησα το δεξί μου γόνατο και ειδικά στις αλλαγές κατεύθυνσης δεν είχα καθόλου δύναμη στο πόδι μου. Ήταν πολύ κακό το ότι έπεσα. Αλλά το τριήμερο στην Ισπανία με έκανε σίγουρα πιο χαρούμενο. Πήγα καλά στην κατάταξη, βελτιώθηκα.

Μου στοίχισε το ότι δεν πήρα μέρος στα τεστ της Jerez και του Mugello, αλλά δεν έχει σημασία. Το σημαντικό είναι να λύσω τα προβλήματα των τραυματισμών. Προς το παρόν δεν έχω καθόλου δύναμη στο χέρι και δεν μπορώ να τεντώσω το γόνατο, αλλά ο Dr. Mir είπε ότι θα μπορέσω να τρέξω στο GP. Δεν είναι 100% σίγουρο, αλλά θα προπαθήσω να τρέξω. Θέλω να είμαι εκεί”, συμπλήρωσε για τον Αγώνα στο Le Mans, όπου θα λείπει ο ομόσταυλός του Ben Spies, αλλά θα μοιράζεται το γκαράζ με τον Michele Pirro.

Πάντως στην Jerez, είχε καλή παρέα (φωτ.3), για να του απαλύνει τον πόνο... 

Επόμενο άρθρο »

Marquez – Biaggi – Saarinen βίοι παράλληλοι;

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati Test, Mugello

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα