• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Le Mans: ΕΔ1
Ξεχώρισαν Redding-Espargaro-Luthi
Νέα 17/05/2013 - 13:43

Ο Βρετανός αναβάτης Scott Redding έγραψε τον καλύτερο χρόνο στα πρώτα ελεύθερα της Moto2 στο Le Mans, αφήνοντας λίγο πίσω του τον Pol Espargaro και τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα, Esteve Rabat.

 

Η ημέρα είναι καλή στο Le Mans, με τη θερμοκρασία να έχει ανέβει και τον Redding να σημειώνει τον καλύτερο χρόνο σήμερα, στο 1:38.809. Με διαφορά μικρότερη του ενός δεκάτου, ο Pol Espargaro συμβιβάστηκε με τη δεύτερη θέση, ενώ ο Rabat έμεινε πίσω από τον Βρετανό αναβάτη σχεδόν μισό δευτερόλεπτο! Ο Thomas Luthi είναι τρίτος, σε μια διαδικασία που είχαμε δώδεκα αναβάτες με μικρότερη του δευτερολέπτου διαφορά από τον πρώτο!

 

Ο Nico Terol πάνω στην Suter πήρε την 5η θέση, ακολουθούμενος από τον Julian Simon, τον τέταρτο και τελευταίο Ισπανό, που πήρε θέση μέσα στη δεκάδα. Ο Simone Corsi είναι έβδομος, μπροστά από τον Ελβετό Aegerter, ενώ οι Pasini και Zarco - ο καλύτερος Γάλλος αναβάτης στις ΕΔ1 - έκλεισαν τη λίστα με τους πρώτους δέκα. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto3, Sandro Cortese είναι στην 17η θέση, με τον περσινό νικητή στον αγώνα της Γαλλίας, Louis Rossi να μένει χαμηλά, μόλις 29ος. Τέλος, ο Gino Rea στην επανεμφάνισή του στην κατηγορια, κατόρθωσε να φέρει την FTR του στην 23η θέση.

 

Αναλυτικά οι χρόνοι στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2 Le Mans: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Έδωσαν τα χέρια Marquez-Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα