• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Le Mans: ΕΔ2
Εδραιώνεται ο Redding στην κορυφή!
Νέα 17/05/2013 - 17:59

Ο Scott Redding δείχνει απλησίαστος από τους υπόλοιπους αναβάτες, καθώς έριξε κι άλλο το χρόνο του στα δεύτερα ελεύθερα σήμερα το μεσημέρι, στο Le Mans της Γαλλίας, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Thomas Luthi, την ώρα που ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Esteve Rabat είχε μια πτώση κι έμενε 14ος στη λίστα.

 

Ο Redding σημείωσε 1:38.283 στο στεγνό, ενώ πίσω από τους Luthi και Simon που ακολούθησαν, ήταν ο Nakagami - ο Ιάπωνας που είχε ανέβει στο βάθρο στο Κατάρ - ακολουθούμενος από τον Dominique Aegerter, ο οποίος έκλεισε την πρώτη πεντάδα.

 

Ο Nico Terol ήταν έκτος, με τον Espargaro να περιορίζεται στην 9η θέση, 0.759δ πίσω από τον Βρετανό αναβάτη. Οι μάχες αναμένονται συγκλονιστικές στη γαλλική πίστα, με εφτά αναβάτες να έχουν πέσει κάτω από το όριο του 1:39, ενώ οι δεκαπέντε πρώτοι έχουν διαφορά μικρότερη από το ένα δευτερόλεπτο μεταξύ τους! Pasini και Simeon ήταν στην 7η και 8η θέση αντίστοιχα, ενώ ο Corsi κατάφερε να πλασαριστεί στη δεκάδα. Η έκτακτη συμμετοχή, Gino Rea, ανέβηκε στην 20η θέση, ενώ ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto3, Sandro Cortese έμενε 22ος.

 

Αναλυτικά οι χρόνοι στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Αισιοδοξία στο στρατόπεδο της Honda!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Le Mans: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα