• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Le Mans: ΕΔ3
Μπροστά ο Folger, 24ος ο Σίσσης
Νέα 18/05/2013 - 11:29

Χτες το βράδυ έβρεξε πάνω από την πίστα του Le Mans - αν και σήμερα το πρωί ο καιρός ήταν καθαρός - ωστόσο αρκετά σημεία της πίστας έκρυβαν υγρές "παγίδες" που οδήγησαν σε πτώσεις αρκετούς αναβάτες της μικρής κατηγορίας, οι οποίοι βγήκαν πρώτοι για να ολοκληρώσουν τα ελεύθερα δοκιμαστικά.

 

Ο Jonas Folger οδήγησε την κούρσα με το χρονόμετρο, σημειώνοντας 1:45.057 που του χαρίζει την πρώτη θέση σήμερα, όμως ήταν σχεδόν ένα δευτερόλεπτο πιο αργός από τον αντίστοιχο χρόνο του Rins, χτες. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Maverick Vinales, ενώ λίγο πιο πίσω ακολούθησε ο Alex Rins. Στο τέλος της διαδικασίας ο Miguel Oliveira σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση, με τον Niccolo Antonelli να συνεχίζει την καλή του παρουσία στην Γαλλία και να πλασάρεται στην πρώτη πεντάδα.

 

Ο εξάδελφος του Maverick Vinales, Isaac, άρπαξε την έκτη θέση, με τους Baldassari, Alex Marquez, McPhee και Khairuddin να κλείνουν την πρώτη δεκάδα των αναβατών, η διαφορά των οποίων μεταξύ τους ήταν περίπου στο ένα δευτερόλεπτο. Ο Θανάσης δεν έχει βρει το σωστό στήσιμο στη μοτοσυκλέτα του, σε μια πίστα όπου πέρυσι είχε καλύτερο χρόνο στα ελεύθερα 1:46,159δ. Σήμερα έριξε κι άλλο το χρόνο του, ωστόσο το επίπεδο έχει ανέβει στη μικρή κατηγορία και παρά το 1:46,640, ο νεαρός έμεινε στην 24η θέση, με διαφορά στο 1,9δ από την κορυφή. Ελπίζουμε το μεσημέρι στις κατατακτήριες να κρύβει κάποιον άσο στο μανίκι του, ώστε να καταφέρει να ξεκινήσει τον αγώνα όσο το δυνατόν πιο ψηλά.

 

Πολύ καλή η Ana Carrasco πήρε την 23η θέση σήμερα, ενώ αξίζει να μνημονευθεί και η προσπάθεια του πιτσιρικά Livio Loi, ο οποίος με 1:46.155 σκαρφάλωσε ως την 16η θέση της λίστας!

 

Η άσφαλτος ήταν γλιστερή και αρκετοί ήταν οι αναβάτες που έχαναν τον έλεγχο βγαίνοντας από την τελευταία στροφή. Οι Fenati, Binder, Florian Alt, Tonucci και Ferrari είχαν πτώσεις, ενώ ο Vazquez έχει ήδη αποσυρθεί με σπασμένη κλείδα από χτες. Στα τελευταία λεπτά έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του και ο Luis Salom, με τον αναβάτη του Ajo να είναι καλά.

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Le Mans ΕΔ3: Εντυπωσιακός ο Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans ΕΔ2: Οι fantastic 4 σε 0.166''

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα