• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Le Mans: ΕΔ3
1ος ο Rabat, οι πέντε πρώτοι στο 0,146 διαφορά!
Νέα 18/05/2013 - 13:08

 

Οι δυνατές μάχες και οι κόντρες των αναβατών της μεσαίας κατηγορίας συνεχίστηκαν και στα τρίτα ελεύθερα, καθώς μπαίνουμε στη τελική ευθεία για τις κατατακτήριες δοκιμές που θα καθορίσουν το αυριανό grid στον αγώνα, σε μια πίστα που έκρυβε πολλές παγίδες για τους οδηγούς.

 

Η χτεσινοβραδινή βροχή εμπόδισε τους αναβάτες να βελτιώσουν τους σημερινούς χρόνους τους, με τον EsteveRabat να κατορθώνει να γράφει το όνομά του στην κορυφή της λίστας με τους χρόνους, σημειώνοντας 1:38.741 σχεδόν μισό δευτερόλεπτο πιο κάτω από το χτεσινό χρόνο του Redding. Ο τελευταίος (έσωσε μια πτώση στην έξοδο της τελευταίας στροφής) έμεινε μόλις 28 χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω από τον αντίπαλό του, με τους δυο τους να είναι βέβαιο ότι θα μας χαρίσουν ωραίο θέαμα και στην Γαλλία, έχοντας μόλις ένα βαθμό διαφορά στο βαθμολογικό πίνακα.

 

Χαρακτηριστικό της ανταγωνιστικότητας της μεσαίας κατηγορίας, είναι το γεγονός ότι οι πέντε πρώτοι είχαν μεταξύ τους διαφορά όχι μεγαλύτεροι από 0,146δ, ενώ οι δώδεκα πρώτοι μεταξύ τους είχαν διαφορά στο δευτερόλεπτο! Ο Terol κατάφερε να πάρει την τρίτη θέση, μπροστά από τον ανανεωμένο Nakagami, ο οποίος ακολούθησε. Την πεντάδα έκλεισε ο PolEspargaro, με τον Ισπανό να προσπαθεί να καλύψει μια διαφορά 21 βαθμών που έχει από τους δυο μπροστά του, Rabat και Redding.

 

Ο Simeon έφερε τη μοτοσυκλέτα του στην έκτη θέση, μπροστά από τον JohannZarco ο οποίος έμεινε πίσω του για έντεκα χιλιοστά! Ο Pasini είναι στην όγδοη θέση, με τον Luthi να χάνει έδαφος στα τρίτα ελεύθερα και να περιορίζεται στην ένατη θέση (είχε και μια πτώση) 0,483δ πίσω από τον Rabat. Τη δεκάδα έκλεισε ο Schrotter.

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Le Mans: Η pole στον Vinales!

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans ΕΔ3: Εντυπωσιακός ο Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα