• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Le Mans: Η pole στον Vinales!
Μαζί του οι Oliveira-Folger, 20ος ο Σίσσης
Νέα 18/05/2013 - 15:14

Έχοντας κεκτημένη ταχύτητα από την πρώτη του νίκη φέτος, στην Ισπανία, στον προηγούμενο γύρο, ο Vinales βγήκε για τις μεσημεριανές κατατακτήριες και διέλυσε τους χρόνους, για να γράψει 1:43.696 στο τέλος και να πάρει αυτός την pole position! Ο Ισπανός είχε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του αλλά την πρωτιά δεν την πήρε χωρίς να πιεστεί κυρίως από τον Miguel Oliveira, ο οποίος έμεινε δεύτερος για σχεδόν ένα δέκατο! Ο Γερμανός Jona sFolger θα ξεκινήσει κι αυτός από την πρώτη σειρά, μένοντας τρίτος σήμερα το μεσημέρι.

 

Αυτό που πρέπει να σημειώσουμε είναι ότι για πρώτη φορά φέτος, δεν έχουμε απόλυτη ισπανική κυριαρχία στην πρώτη σειρά! Ο Rins ανοίγει τη δεύτερη σειρά, με τον Luis Salom να επιστρέφει από το νοσοκομείο - έκανε εξετάσεις και οι γιατροί του έδωσαν το οκ μετά την πτώση του το πρωί - για να ανέβει ως την 5η θέση, μπροστά από τον Jack Miller.

 

Τη δεκάδα ολοκλήρωσαν οι Alex Marquez, IsaacVinales, Niklas Ajo και Alexis MasbouDanny Webb είχε ένα σφοδρό highside και κούτσαινε λίγο όταν σηκώθηκε, ενώ πτώσεις είχαν και οι Fenati (11ος) και Binder (12ος). Ο Σίσσης δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 20η θέση. Ο χρόνος που σημείωσε είναι αρκετά καλός - προσωπικό ρεκόρ στη γαλλική πίστα με 1:45.381δ - αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να πλασαριστεί πιο ψηλά. Η διαφορά του από την κορυφή έπεσε στο 1,685δ.

 

Δείτε τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Le Mans: O Marquez στην pole position

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Le Mans: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα