• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Melandri: Κάθε αγώνας ένα βάθρο!
Ξαναβρήκα την καλή αίσθηση πάνω στη μοτοσυκλέτα!
Νέα 21/05/2013 - 17:49

Με ανανεωμένη εμπιστοσύνη στον εαυτό του και στη μοτοσυκλέτα του, ο Marco Melandri φτάνει στο Donington Park - στον 5ο γύρο Πρωταθλήματος αυτό το Σ/Κ -  έχοντας στο ενεργητικό του μια νίκη και μια δεύτερη θέση στην ταχύτατη πίστα της Monza!

 

"Το Donington μου αρέσει πολύ κι εδώ είναι που κέρδισα τον πρώτο μου αγώνα στα SBK το 2011 με Yamaha και τον πρώτο αγώνα στην ιστορία της BMW πέρυσι!", τόνισε ο Ιταλός, η ισχυρή παρουσία του οποίου στην Monza τον φέρνει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 96 βαθμούς. "Η πίστα είναι τεχνική και διαφορετική από την Monza. Στην Αγγλία δεν μπορείς να κουμπώσεις έκτη στο κιβώτιο - κάτι που στην Monza το κάνεις τρεις φορές - και οι δυο τελευταίες φουρκέτες μοιάζουν να υπάρχουν εκεί για να κρατούν τις διαφορές των αναβατών στο ελάχιστο. Θα είναι δύσκολος αγώνας κι αν δεν βρέχει, θα είναι ακόμα πιο απολαυστικός και διασκεδαστικός!"

 

Αυτό που δίνει μεγαλύτερη σιγουριά στον αναβάτη από τη Ραβέννα, είναι το γεγονός ότι έχει βρει την καλή του αίσθηση πάνω στη μοτοσυκλέτα του και τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στο φρενάρισμα και στην είσοδο των στροφών, αποτελούσαν παρελθόν στην Monza! "Φτάνουμε στο Donington σε καλύτερη θέση σε σχέση με πέρυσι, παρά το ότι στην αρχή της σεζόν τα πράγματα δεν κύλισαν όπως θα θέλαμε. Ξαναβρήκα την καλή αίσθηση πάνω στη μοτοσυκλέτα, οδηγάω καλά και είμαι πολύ ανταγωνιστικός. Θέλω σε κάθε αγώνα να είμαι στο βάθρο και - ει δυνατόν - να κερδίζω!"

 

Επόμενο άρθρο »

Bridgestone: OK το ελαστικό του Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Αποχώρησε πάλι η Effenbert!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα