• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sykes: Σπίτι μου σπιτάκι μου!
Στην Αγγλία για να μειώσει τη διαφορά!
Νέα 22/05/2013 - 14:22

Ο αναβάτης της Kawasaki Tom Sykes περιμένει τον αγώνα μέσα στην πατρίδα του, για να μειώσει κι άλλο τη διαφορά του από την κορυφή της βαθμολογίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Ο Βρετανός υπολείπεται 18 βαθμούς από τον Guintoli, έχοντας στο σύνολο πέντε βάθρα στους οκτώ πρώτους αγώνες της σεζόν.

 

Ο Sykes θεωρεί ότι η Ninja ZX-10R ταιριάζει απόλυτα στην αγγλική πίστα, αν και ο Βρετανός δεν έχει καταφέρει να γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης μέσα στην πατρίδα του. Δεδομένου πάντως του εκπληκτικού του ρυθμού και της κατάστασης στην οποία βρίσκεται, ο Sykes αποτελεί ένα από τα φαβορί στους δυο αγώνες της Κυριακής. "Ανυπομονώ για το Donington. Η Monza είναι μια από τις πιο δύσκολες πίστες, παρά το ότι κερδίσαμε εκεί πέρυσι και ανεβήκαμε στο βάθρο δυο φορές", σχολίασε ο Sykes.

 

"Στο Donington δεν υπάρχουν πραγματικές ευθείες κι έτσι τα πράγματα θα είναι ωραία. Ανέκαθεν είναι μια από τις αγαπημένες μου πίστες και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα πάω εκεί μ' ένα δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο. Έχω οδηγήσει κούρσες εκεί στο παρελθόν και φέτος έχουμε καταφέρει να κάνουμε καλούς γύρους ακόμα και προς το τέλος του αγώνα σε πολλές διαφορετικές πίστες, γι' αυτό και ανυπομονώ να πάω εκεί γιατί θα είναι ωραία τόσο για εμένα όσο και για τη μοτοσυκλέτα!"

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Οι αριθμοί

« Προηγούμενο άρθρο

Guintoli: Συναρπαστικό το Donington!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα