• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Espargaro: Δεν σκέφτομαι ακόμα το MotoGP!
Δεν υπάρχει τίποτα στο μυαλό μου από τον Τίτλο!
Νέα 23/05/2013 - 11:17

Τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στην Moto2 και ήταν αυτός το αντίπαλο δέος για τον Marc Marquez στο Πρωτάθλημα της μεσαίας κατηγορίας πέρυσι, ενώ φέτος - μετά από ένα εξαιρετικό ξεκίνημα - είδε το όνομά του να απομακρύνεται από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, εξαιτίας δυο άσχημων αποτελεσμάτων σε Austin και Le Mans.

 

Παρ' όλα αυτά, το ενδιαφέρον γύρω από το όνομα του Pol Espargaro δεν υπάρχει για τα εντός πίστας αποτελέσματά του - τουλάχιστον όχι για την ώρα - αλλά για το μέλλον του. Πρώτος ο Cal Crutchlow αποκάλυψε ότι είναι πολύ πιθανό ο νεαρός Ισπανός να τον διαδεχθεί στη Monster Yamaha Tech 3, με το σενάριο αυτό να έχει μεγάλη δόση αλήθειας. Στη συνέχεια, σε συνέντευξή του στην Mundo Deportivo, ο ίδιος ο Espargaro δεν επιβεβαίωσε, αλλά ούτε και αρνήθηκε τις φήμες που τον θέλουν να πηγαίνει στην Yamaha.

 

"Σε όλους αρέσει να μιλάνε για το μέλλον, αλλά τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε για κάτι τέτοιο, ειδικά με τον τρόπο που εξελίσσεται το Πρωτάθλημα. Τώρα, το πιο σημαντικό είναι να παλέψουμε για τον Τίτλο, δεν υπάρχει χώρος για τίποτα άλλο στο μυαλό μου. Θα σκεφτούμε κάτι τέτοιο στα μισά ή στο τέλος της σεζόν, όχι μετά από τέσσερεις αγώνες", δήλωσε διπλωματικά ο Ισπανός αναβάτης, ο οποίος είναι βέβαιο ότι θα κάνει το άλμα στη μεγάλη κατηγορία το 2014, όπως βέβαιο είναι και το ενδιαφέρον της Suzuki για τον αδερφό του. "Θα είναι ονειρικό για την οικογένειά μας, να είμαστε και οι δυο σε εργοστασιακές μοτοσυκλέτες το 2014! Χαμογελάω και μόνο στη σκέψη! Νομίζω ότι ποτέ δεν έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο σε δυο αδέρφια. Ο Aleix θα έχει επιτέλους τη μοτοσυκλέτα που του αξίζει, αλλά όχι τη δική μου!", αστειεύτηκε.

 

Περιμένοντας να δει τι θα φέρει το μέλλον για τον ίδιο, ο νεαρός αναβάτης προσπαθεί να ανταπεξέλθει στην πίεση που νιώθει φέτος, ξεκινώντας ως το μεγάλο φαβορί της κατηγορίας. "Ο Τίτλος είναι έμμονη ιδέα για όλους τους αναβάτες", παραδέχεται. "Το να νικάς, να είσαι ο καλύτερος, αυτά είναι που έχουν σημασία και αυτά είναι που σου δίνουν την ώθηση να παλεύεις. Κάθε πρωί που ξυπνάω προσπαθώ να σκέφτομαι κάτι άλλο, αλλά οι αγώνες καρφώνονται στο μυαλό σου. Πρέπει να μάθω να ανταπεξέρχομαι καλύτερα στις ήττες". Ο Redding είναι ο μεγάλος του αντίπαλος τη φετινή σεζόν, αλλά "... οι 35 βαθμοί μπορούν να καλυφθούν", επιβεβαιώνει.

 

Επόμενο άρθρο »

Piaggio: "Vespa for Children"

« Προηγούμενο άρθρο

Nakamoto: Η Honda RC έχει καθυστερήσει

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα