• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Donington: ΚΑΤ2
Sykes και πάλι!
Νέα 25/05/2013 - 14:31

Μετά τη χτεσινή πρώτη ημέρα στο Donington της Αγγλίας, όπου κυριαρχούσε η βροχή, το κρύο και οι δυνατοί άνεμοι, μια εντελώς διαφορετική ημέρα ξημέρωσε σήμερα, με τον ήλιο να στέλνει γενναιόδωρα τις ζεστές του ακτίνες και τον Tom Sykes να είναι αυτός που ξεχώρισε και στις δεύτερες κατατακτήριες, όντας παράλληλα ο μοναδικός που έπεσε κάτω από το όριο του 1:29! Με χρόνο στο 1:28.800 ο Βρετανός της Kawasaki άφησε πίσω του για λίγο κάτω από δυο δέκατα τον Sylvain Guintoli.

 

Ήταν μια αρκετά δύσκολη διαδικασία με τους εννέα πρώτους να έχουν διαφορά μικρότερη από οκτώ δέκατα, ενώ στις τέσσερεις πρώτες θέσεις βρέθηκαν μοτοσυκλέτες των τεσσάρων - από τους πέντε - κατασκευαστών. Για μια ακόμη φορά απογοητεύει η Ducati, μιας και δεν κατάφερε να έχει αναβάτη της στην πρώτη δεκάδα, ακόμα και σε μια τόσο τεχνική πίστα. Στην τρίτη θέση συναντούμαι τον Leon Camier, με τον Melandri να τον ακολουθεί λίγο πιο πίσω. Ο Loris Baz κατάφερε να πάρει την 5η θέση σήμερα, στην πίστα όπου πέρυσι έκανε το ντεμπούτο του στο Πρωτάθλημα των SBK.

 

Ο Chaz Davies ήταν έκτος, με τους Giugliano, Rea, Laverty και Fabrizio να ολοκληρώνουν την πρώτη δεκάδα. Η ταχύτερη Ducati ήταν αυτή του Carlos Checa στην 11η θέση , με τον Jules Cluzel να έπεται. Για την απογευματινή Superpole προκρίθηκε και ο Canepa αλλά και ο έτερος εργοστασιακός της Ducati, Ayrton Badovini.

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Donington: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Donington: KAT1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα