• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Donington: KAT1
Κυρίαρχος ο Sykes στο κρύο
Νέα 24/05/2013 - 20:46

Μετά την πρωινή διαδικασία, με τη βροχή να αναγκάζει την πλειοψηφία των αναβατών να μένει στα γκαράζ των ομάδων τους, ο καιρός το απόγευμα στο Donington Park ήταν λίγο καλύτερος, με δυνατούς ανέμους όμως και τσουχτερό κρύο συν σποραδικές σταγόνες βροχής. Στο σκηνικό αυτό οι αναβάτες έριξαν τους χρόνους, σε σχέση με το πρωί, με τον Tom Sykes να ξεχωρίζει και να σταματά το χρονόμετρο στο 1:30.278δ που ήταν και ο καλύτερος χρόνος της ημέρας με διαφορά. Προς το τέλος όμως των ΚΑΤ1, ο Sykes είχε μια πτώση και δευτερόλεπτα αργότερα τον μιμήθηκε στο ίδιο σημείο ο Jules Cluzel.

 

Ο δεύτερος ταχύτερος της ημέρας ήταν ο Jonathan Rea, με διαφορά όμως πάνω από 1,2δ από τον εκπληκτικό Βρετανό της Kawasaki! Τρίτος, με διαφορά στα έντεκα χιλιοστά του δευτερολέπτου από τον Rea, ήταν ο Marco Melandri. Ο Sylvain Guintoli, το σπίτι του οποίου είναι πολύ κοντά στην αγγλική πίστα, ήταν τέταρτος, ακολουθούμενος από τον Davide Giugliano και τον Leon Camier στην έκτη θέση. Ο Fabrizio έφερε την Aprilia του στην έβδομη θέση, με τον Chaz Davies - ο οποίος ήταν πρώτος το πρωί στη βροχή - να απέχει σχεδόν δυο δευτερόλεπτα από την κορυφή, καταλαμβάνοντας την όγδοη θέση. Τη δεκάδα έκλεισαν οι Laverty και Baz.

 

Ο Niccolo Canepa - η έκτακτη συμμετοχή της Ducati - κατάφερε να σκαρφαλώσει ως τη δωδέκατη θέση, όντας παράλληλα η καλύτερη Ducati σήμερα. Λίγο πιο πίσω του ο Γερμανός Neukirchner, με τον Leon Haslam να επιστρέφει στη δράση με την 14η θέση, μετά τον τραυματισμό του στο Assen. Ο Carlos Checa βρίσκεται στην 15η θέση. Σύμφωνα με την πρόγνωση του αυριανού καιρού, θα πρέπει να περιμένουμε σημαντική βελτίωση στην αγγλική πίστα.

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους και τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Donington: ΚΑΤ2

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Donington: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα