• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Donington: ΕΔ1
Πλημμύρα στο Donington, μπροστά ο Davies
Νέα 24/05/2013 - 15:59

Τα πρώτα ελεύθερα που ολοκληρώθηκαν πριν λίγο στην αγγλική πίστα του Donington Park, στιγματίστηκαν από τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και τη νεροποντή, με τους περισσότερους των αναβατών να προτιμούν τη ζεστασιά των γκαράζ τους, περιμένοντας τη βροχή να καταλαγιάσει για να οδηγήσουν τις μοτοσυκλέτες τους.

 

Από τους 19 αναβάτες του grid - γι' αυτόν τον αγώνα - μόνο οι οκτώ αποδείχτηκαν αρκετά θαρραλέοι για να βγουν έξω στη βροχή, ενώ από αυτούς μόλις πέντε "έγραψαν" χρόνους με τις μοτοσυκλέτες τους στη παγωμένη άσφαλτο των 2οC.

 

Ο αναβάτης της BMW, Chaz Davies, ήταν ο ταχύτερος όλων στο βροχερό Donington, με καλύτερο γύρο στο 1:53.943, ακολουθούμενος από τον Niccolo Canepa - την έκτακτη συμμετοχή της Ducati Alstare - ο οποίος έκανε και τους περισσότερους γύρους από κάθε άλλον, έξι στον αριθμό. Στην τρίτη θέση ο Max Neukirchner, πάνω στην Ducati του, με τους Vittorio Iannuzzo και Carlos Checa να έπονται, με τον τελευταίο να επιστρέφει στη δράση μετά την αποχώρησή του από την Monza. Πτώση είχε ο Davide Giugliano.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο.

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Donington: KAT1

« Προηγούμενο άρθρο

Marc Marquez: Μεταξύ σφύρας και άκμονος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα