• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Gibernau: Θέλω να δω τον Rossi νικητή!
"Ελπίζω να καταφέρει να πάρει τον δέκατο Τίτλο!"
Νέα 27/05/2013 - 09:59

Προσφάτως, ο Sete Gibernau έκανε δηλώσεις στο επίσημο site του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, με τον πρώην μεγάλο αντίπαλο του Valentino Rossi να ισχυρίζεται ότι θέλει πάρα πολύ να δει τον Ιταλό πολύ-Πρωταθλητή για μια ακόμη φορά Παγκόσμιο Πρωταθλητή, προτού αποσυρθεί της δράσης.

 

Παρά το γεγονός ότι οι σχέσεις των δυο μεγάλων αντιπάλων την περασμένη δεκαετία δεν ήταν και οι καλύτερες - θυμίζουμε τη σύγκρουσή τους στη τελευταία στροφή της Jerez το 2005, στον εναρκτήριο αγώνα του Πρωταθλήματος - ο Ισπανός άσος επιθυμεί να δει τον Rossi για δέκατη φορά Παγκόσμιο Πρωταθλητή! "Μίλησα με τον Valentino και του είπα ότι θέλω να τον δω να κερδίσει και πάλι", τόνισε ο 40χρονος πλέον πρώην οδηγός, στο motogp.com.

 

"Η αλήθεια είναι ότι πλέον, με τους νέους μηχανικούς, τις νέες μοτοσυκλέτες και το πως δουλεύουν τα ελαστικά και τα ηλεκτρονικά, θεωρώ ότι η τεχνική έχει αλλάξει και γι' αυτόν ακριβώς το λόγο δυσκολεύεται ο Valentino. Η ταχύτητα στις στροφές και η πρόσφυση είναι μεγάλη κι έτσι δεν χρειάζεται να έχεις το οδηγικό στυλ του Valentino, που είχε όταν αγωνιζόμουν κι εγώ. Θέλω να τον δω να παλεύει για τη νίκη και πάλι. Αναπολώ με ευχαρίστηση εκείνα τα χρόνια. Για τρεις ή τέσσερεις χρονιές παλεύαμε πολύ δυνατά για τον Τίτλο και πιστεύω ότι εκείνα ήταν τα ωραιότερα χρόνια της ζωής μου! Όπως είπα, θέλω να δω τον Valentino να κερδίζει για μια ακόμη φορά προτού αποσυρθεί κι ελπίζω τη φετινή χρονιά να παλέψει για τον Τίτλο, ή τουλάχιστον για μερικές νίκες".

 

Επόμενο άρθρο »

Παραμυθένιο Σ/Κ για Sykes!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Donington: 2ος Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα