• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello: Δύσκολο Σ/Κ για Marquez
"Οι άλλοι είναι γρήγοροι και τα πράγματα θα είναι δύσκολα"
Νέα 28/05/2013 - 19:58

Ο Marc Marquez περιμένει ένα πολύ δύσκολο Σ/Κ στο Mugello της Ιταλίας, όπου και φιλοξενείται ο επόμενος γύρος Πρωταθλήματος MotoGP. Ο φοβερός rookie του HRC πήρε - δείχνοντας αξιοσημείωτο μαχητικό πνεύμα - την τρίτη θέση στο Le Mans, στον πρώτο του βρεγμένο αγώνα στη μεγάλη κατηγορία κι ελπίζει για καλύτερες καιρικές συνθήκες στην Ιταλία.

 

Ειδικά για τον επόμενο γύρο, ο 20χρονος αναβάτης θεωρεί ότι οι αντίπαλοί του θα αποδειχθούν ιδιαίτερα δύσκολοι και ο νεαρός δεν έχει καθόλου άδικο. Η πίστα είναι το προπύργιο του Valentino Rossi, ο οποίος επιστρέφοντας σε μια ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα θέλει όσο τίποτε άλλο να κατακτήσει το ψηλότερο σκαλί του βάθρου, μπροστά στους χιλιάδες οπαδούς του! Ο Dani Pedrosa έρχεται στην ιταλική πίστα με τον "αέρα" του πρωτοπόρου της βαθμολογίας, αλλά και με τη σιγουριά που του δίνουν τα εξαιρετικά του αποτελέσματα στους τελευταίους αγώνες. Τέλος, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2 έχει αρκετές επιτυχίες στο Mugello, τόσο στα 125cc όσο και στην Moto2 το 2010 και 2011 αντίστοιχα.

 

"Είμαι πραγματικά χαρούμενος με τον αγώνα στο Le Mans, ήταν καταπληκτική εμπειρία για εμένα να οδηγώ στο βρεγμένο, αλλά τώρα είμαι χαρούμενος που πάμε στο Mugello κι ελπίζω ο καιρός εκεί να είναι καλός", τόνισε ο οδηγός της Honda. "Το Mugello είναι μια δύσκολη πίστα, ίσως η πιο δύσκολη στο ημερολόγιο αγώνων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Έχει πολλές εναλλαγές στη κατεύθυνση κι έτσι πρέπει να δουλέψουμε πολύ από την πρώτη ημέρα για να βρούμε το σωστό set-up. Οι υπόλοιποι είναι πολύ γρήγοροι στο Mugello και είμαι σίγουρος ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα".

 

Επόμενο άρθρο »

Σύνθημα αντεπίθεσης από Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Δεν κρατιέμαι!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα