• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σύνθημα αντεπίθεσης από Lorenzo!
"Πρέπει να μειώσουμε τη διαφορά μας από την κορυφή!"
Νέα 29/05/2013 - 10:34

Ο Jorge Lorenzo δείχνει αποφασισμένος να καλύψει το χαμένο έδαφος στο βαθμολογικό πίνακα, μετά την απογοητευτική του εμφάνιση στο Le Mans της Γαλλίας, επιστρέφοντας στην κορυφή του βάθρου στο GP του Mugello.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής "ψάχνει" την τρίτη του συνεχόμενη νίκη στη θρυλική πίστα του Mugello, εκεί όπου έχει επικρατήσει τόσο το 2011, όσο και πέρυσι. "Ανυπομονώ να πάμε στο Mugello, μετά από ένα απογοητευτικό Σ/Κ στο Le Mans", δήλωσε. "Ήταν ένας δύσκολος αγώνας και θέλω να κερδίσω τους χαμένους βαθμούς στο Mugello, μια καλή πίστα για εμένα. Μου αρέσει πολύ η πίστα εξαιτίας της δομής της, με αρκετές μακριές και γρήγορες στροφές. Έχω καλές αναμνήσεις εκεί και θέλω να έχουμε ένα καλό Σ/Κ".

 

Ο Jorge Lorenzo υπολείπεται 17 βαθμούς από τον μεγάλο του αντίπαλο, Dani Pedrosa και αυτή ακριβώς τη διαφορά είναι που θέλει να ψαλιδίσει στην ιταλική πίστα. "Πρέπει να μειώσουμε τη διαφορά μας από την κορυφή, αλλά όπως και να έχει το Πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα και πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι", συνέχισε και ολοκλήρωσε λέγοντας: "Πιστεύω ότι και για την Yamaha είναι ένα καλό μέρος για την καλύτερη δυνατή απόδοση. Η πίστα είναι φοβερή να την οδηγείς και η θερμοκρασία είναι ζεστή, όπως και στην Jerez. Παράλληλα και το πλήθος είναι γεμάτο πάθος! Το μόνο αδύναμο σημείο για εμάς είναι η μεγάλη ευθεία, όπου ενδεχομένως οι αντίπαλοί μας είναι πιο δυνατοί από εμάς, ωστόσο σε γενικές γραμμές η πίστα είναι καλή για τη μοτοσυκλέτα μας".

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Ξεχωριστό συναίσθημα!

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello: Δύσκολο Σ/Κ για Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα