• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Ξεχωριστό συναίσθημα!
"Προηγούμαι στη βαθμολογία, κάτι πολύ ιδιαίτερο για εμένα!"
Νέα 29/05/2013 - 13:40

Ο Dani Pedrosa νιώθει υπέροχα που προηγείται στο βαθμολογικό πίνακα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και αυτό ακριβώς το συναίσθημα θέλει να διατηρήσει και με το τέλος του πέμπτου γύρου στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην πίστα του Mugello.

 

Ο Pedrosa πήρε μια σπουδαία νίκη στο βρεγμένο Le Mans πριν δυο εβδομάδες περίπου, κάτι που του χάρισε την πρώτη θέση στη βαθμολογία, με διαφορά έξι βαθμών από τον δεύτερο Marc Marquez. Ο Ισπανός παραμένει αισιόδοξος ότι θα καταφέρει να πάρει την τρίτη του συνεχόμενη νίκη, σε μια πίστα που τα τελευταία δυο χρόνια κυριαρχεί η Yamaha! "Μετά τον αγώνα στο Le Mans ξεκουράστηκα και νιώθω έτοιμος από φυσικής κατάστασης", ξεκίνησε να λέει ο άσος του HRC, ο οποίος μετρά πέντε βάθρα στην Ιταλία και δυο νίκες (2010 στο MotoGP και 2005 στα 250cc).

 

"Το Mugello είναι μια ωραία πίστα, στην οποία απολαμβάνω την οδήγηση", συνέχισε να λέει ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας. "Είναι γρήγορη, με μεγάλες στροφές κι έτσι θα είναι πολύ σημαντικό να έχουμε καλή αίσθηση με τη μοτοσυκλέτα. Συνήθως ο καιρός είναι καλός εκεί και οι οπαδοί δημιουργούν μια φανταστική ατμόσφαιρα. Προηγούμαι στη βαθμολογία, κάτι πολύ ιδιαίτερο για εμένα, έτσι ελπίζω η μοτοσυκλέτα να δουλέψει και στο Mugello καλά ώστε να κάνουμε ένα καλό αγώνα".

 

Επόμενο άρθρο »

Hayden: Για τους οπαδούς μας!

« Προηγούμενο άρθρο

Σύνθημα αντεπίθεσης από Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα