• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: Για τους οπαδούς μας!
Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα για τους πιστούς οπαδούς μας!
Νέα 29/05/2013 - 14:29

Συγκρατημένος παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πέμπτου γύρου Πρωταθλήματος MotoGP, ο Nicky Hayden, με τον Αμερικανό άσο της Ducati να θεωρεί ότι μπορεί να τα πάει καλά στο Mugello, ωστόσο υπογράμμισε ότι δεν περιμένει θαύματα στον επερχόμενο Κυριακάτικο αγώνα.

 

Ο Hayden, παρά ταύτα, θέλει να ανταμείψει τους πιστούς οπαδούς των κόκκινων που θα βρεθούν στις εξέδρες, με ένα αποτέλεσμα για το οποίο θα μπορούν να υπερηφανεύονται. "Δεν περιμένουμε θαύματα, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να τα πάμε καλά", τόνισε ο Αμερικανός αστέρας. "Οι πιστοί οπαδοί της Ducati έχουν μείνει μαζί μας και θα είναι ωραία να φύγουμε από το Mugello μ' ένα αποτέλεσμα για το οποίο θα είναι υπερήφανοι. Φυσικά και είναι πολύ συναρπαστικό που πάμε στο Mugello. Είναι ένας δυνατός αγώνας, σε μια πολύ καλή πίστα με φανταστική ατμόσφαιρα. Πράγματι είναι ένα από τα καλύτερα GP της χρονιάς, ειδικά αν είσαι αναβάτης της Ducati".

 

Ο Hayden πιστεύει και περιμένει η Ducati του να είναι δυνατή μέσα στον εντός έδρα αγώνας της. "Η μοτοσυκλέτα μας έχει εξελιχτεί με βάση την πίστα εδώ κι έτσι δουλεύει καλά. Η ευθεία βολεύει την Desmosedici γιατί μπαίνεις με πολλά χιλιόμετρα. Είναι πάντως μια δύσκολη πίστα, γεμάτη προσκλήσεις, τεχνική και απαιτητική σε φυσική κατάσταση. Έχει πολλά τυφλά σημεία και εναλλαγές σε ύψος. Είναι όμως μια πίστα που μ' αρέσει πολύ!"

 

Επόμενο άρθρο »

SBK UK: Paddock girls!

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Ξεχωριστό συναίσθημα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα