• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bautista: Είμαι αποφασισμένος!
"Θέλω ένα καλό αποτέλεσμα στην έδρα της ομάδας μου!"
Νέα 30/05/2013 - 10:40

Ο αναβάτης του Gresini, Alvaro Bautista, ισχυρίζεται ότι χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση στο επερχόμενο GP του Mugello, ώστε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του!

 

Τα κεντρικά γραφεία της ομάδας του Gresini βρίσκονται κοντά στην ιταλική πίστα και ο Bautista, ο οποίος πέρυσι είχε κατηγορήσει τον Casey Stoner για επικίνδυνη οδήγηση (οι δυο τους είχαν επαφή) είναι αποφασισμένος να αφήσει πίσω του το παρελθόν και να προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην Ιταλία.

 

"Είχαμε πολύ καλή αίσθηση με τη μοτοσυκλέτα στο Le Mans, παρόλο που οι συνθήκες δεν ήταν καλές στον αγώνα", τόνισε ο Ισπανός αναβάτης, ο οποίος τερμάτισε έκτος στην Γαλλία. "Φέτος έχουμε καλή αίσθηση και κάνουμε χρόνους κοντά στους αναβάτες που βρίσκονται στο βάθρο. Η πρόοδος μας με τη μοτοσυκλέτα είναι σε καλό δρόμο, αν και αντιμετωπίζουμε ακόμα προβλήματα στην έξοδο των στροφών. Το Mugello είναι μια εντελώς διαφορετική πίστα σε σχέση με το Le Mans. Είναι τεχνική, γρήγορη, με πολλές εναλλαγές κατεύθυνσης και ύψους. Θα είναι πολύ σημαντικό να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, να κάνουμε σωστή δουλειά από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και να σβήσουμε τις μνήμες του περσινού Σ/Κ εδώ. Είμαι αποφασισμένος να πάρω ένα καλό αποτέλεσμα εδώ, στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μου!"

 

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Τι μέλλει γενέσθαι;

« Προηγούμενο άρθρο

Επιστρέφει στην εργαστηριακή του ο Pirro

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα