• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Mugello: ΕΔ1
Ο Folger ξεκίνησε με το δεξί!
Νέα 31/05/2013 - 11:38

Χωρίς την προβλεπόμενη βροχή, ξεκίνησαν τα πρώτα ελεύθερα της μικρής κατηγορίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, με την πίστα όμως να έχει μερικά βρεγμένα σημεία, εξαιτίας της βροχής που είχε πέσει την Πέμπτη.

 

Ο Folger ήταν αυτός που σημείωσε τον καλύτερο χρόνο το πρωί, στα 2:09.450, αρπάζοντας την πρώτη θέση από τον εκπληκτικό Locatelli (έκτακτη συμμετοχή) ο οποίος φιγούραρε στην πρώτη θέση για αρκετό διάστημα. Εν τέλει, ο Ιταλός έμεινε στην τρίτη θέση, με τον Vinales να ολοκληρώνει στη δεύτερη θέση, δυο δέκατα περίπου πίσω από τον Γερμανό.

 

Οι Alex Rins και Jack Miller ολοκλήρωσαν την πρώτη πεντάδα, μπροστά από τον ντόπιο αναβάτη, Romano Fenati, ο οποίος ήταν έκτος κι εφτά δέκατα πίσω από την κορυφή. Έβδομος ο Miguel Oliveira, με τον ομόσταυλό του (Vazquez) να επιλέγει να μένει στο γκαράζ της ομάδας του για να μην ρισκάρει μια επιδείνωση στον τραυματισμό του. Τη δεκάδα έκλεισαν οι Salom, I. Vinales και Khairuddin.

 

Ο Σίσσης ολοκλήρωσε στην 15η θέση, με τη διαφορά του από την κορυφή να είναι στ 2,1δ περίπου στα ίδια επίπεδα με πέρυσι, σε μια πίστα όμως που δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Ο Θανάσης έκανε τον καλύτερό του χρόνο στον 13ο από τους 14 γύρους που έκανε συνολικά, γράφοντας 2:11.631δ.

 

Αναλυτικά οι χρόνοι στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Mugello: Μπροστά ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Επιστρέφει o Ben Spies

Χορηγοί