• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello: Μπροστά ο Marquez!
Πολλές εκπλήξεις στα πρώτα ελεύθερα!
Νέα 31/05/2013 - 12:31

Ο rookie Marc Marquez έδωσε το ρυθμό στα πρώτα ελεύθερα στο Mugello, σε μια πίστα που στέγνωνε σταδιακά, έκρυβε ωστόσο πολλούς κινδύνους για τους αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας, κάτι που αποδεικνύουν και οι αρκετές πτώσεις.

 

Ο Marquez ήταν από τους λίγους αναβάτες πρωτότυπων που φόρεσαν σλικ ελαστικά στα τελευταία λεπτά και έριξε πολύ το χρόνο του, σταματώντας το χρονόμετρο στο 1:54.797, αφήνοντας σχεδόν τέσσερα δέκατα πίσω του τον επόμενο, παρά το ότι είχε μια πτώση στο τέλος, όταν και γλίστρησε στο βρεγμένο γρασίδι. Η μεγάλη εξοικείωση που έχει με την πίστα του Mugello, φάνηκε από τα πρώτα λεπτά για τον Michele Pirro, την έκτακτη συμμετοχή της Ducati, ο οποίος και οδηγεί την πειραματική GP13 του ιταλικού εργοστασίου. Ο δοκιμαστής της ομάδας ήταν εξαιρετικός και έγραψε 1:55.195 καταφέρνοντας να πάρει τη δεύτερη θέση.

 

Οι εκπλήξεις στην πρώτη δεκάδα συνεχίζονται, με τον Stefan Bradl να παρουσιάζεται δυνατός και με χρόνο στο 1:55.288 πήρε την 3η θέση. Ο Τσέχος Karel Abraham θα είναι πολύ υπερήφανος μετά την 4η θέση που κατέκτησε σήμερα το πρωί, αφήνοντας πέμπτο τον Yonny Hernandez, ο οποίος μάλιστα για λίγα λεπτά είχε βρεθεί και στην πρώτη θέση, όντας από τους πρώτους που φόρεσαν σλικ. Ο Smith έφερε τη δορυφορική του Yamaha στην 6η θέση και εκμεταλλευόμενος τις επιλογές των συναθλητών του, ήταν η καλύτερη Yamaha το πρωί!

 

Ο Hayden ήταν έβδομος, με τον Dani Pedrosa να ακολουθεί και τους Crutchlow και Spies - με τον τελευταίο να επιστρέφει μετά από απουσία σχεδόν ενός μήνα - να κλείνουν την πρώτη δεκάδα. Οι Lorenzo και Rossi επέλεξαν να μην χρησιμοποιήσουν τα σλικ ελαστικά, κάτι που τους άφησε πολύ πίσω, με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή να ολοκληρώνει στην 14η θέση και τον ομόσταυλό του στην 19η! Η πιο αξιοσημείωτη από τις πτώσεις, ήταν αυτή του Dovizioso, ο οποίος είχε ένα lowside κι έπεσε άσχημα στην πίστα, χωρίς ευτυχώς επιπτώσεις για τον Ιταλό.

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους και τις τελικές στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2 Mugello: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3 Mugello: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα