• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Έκλεισε τη γραμμή του αλλά...
... ήμουν ήδη μπροστά από τον Bautista!
Νέα 02/06/2013 - 19:49

Απογοητευμένος, πως όχι άλλωστε, παρουσιάστηκε ο Valentino Rossi στις δηλώσεις του. Ο Ιταλός σούπερ σταρ έπεσε θύμα του λάθους του Alvaro Bautista, σε ένα περιστατικό όμως που - όπως και οι δυο παραδέχτηκαν όταν ηρέμησαν - συμβαίνει μέσα στους αγώνες. Το ίδιο αποφάνθηκε και η Επιτροπή του αγώνα με το συμβάν να θεωρείται λήξαν.

 

Ο Rossi περίμενε πολύ καιρό τον συγκεκριμένο αγώνα και το ίδιο οι χιλιάδες φίλοι του γύρω από την ιταλική πίστα. Τα πράγματα δεν ήταν ρόδινα από την αρχή για τον αναβάτη της Yamaha, ο οποίος αντιμετώπισε προβλήματα με το συμπλέκτη του και αναγκάστηκε να πέσει στη δέκατη θέση, καθώς έβγαινε από την πρώτη στροφή. Στη συνέχεια βρέθηκε στην εξωτερική του Bautista - στην επόμενη αριστερή στροφή - και τον πέρασε για λίγο όταν ο Ισπανός επιτάχυνε με τη μοτοσυκλέτα του και ακούμπησε τον Ιταλό, με τους δυο τους να βγαίνουν εκτός. Ο Bautista θα δήλωνε αργότερα ότι δεν είδε τον Rossi, με τον τελευταίο να μιλάει για άγαρμπη προσπάθεια υπεράσπισης της θέσης του από τον Ισπανό...

 

"Στη δεύτερη στροφή ήμουν στην εξωτερική και ήδη μπροστά από τον Bautista. Όπως το είδα εγώ, άνοιξε το γκάζι στην εσωτερική για να κλείσει τη γραμμή του και να μην χάσει άλλη θέση. Ήμουν όμως ήδη μπροστά και με βρήκε...", σχολίασε ο Ιταλός 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής. "Ήμουν τυχερός γιατί έπεσα με δύναμη στο τείχος, αλλά ευτυχώς δεν έχω κάτι το σοβαρό", συνέχισε να λέει ο Vale, ο οποίος εγκατέλειψε για πρώτη φορά αγώνα φέτος - πάνω στην Yamaha - κάτι που τον έριξε στην έκτη θέση της βαθμολογίας των αναβατών. "Θα προσπαθήσουμε την επόμενη εβδομάδα στην Βαρκελώνη για κάτι καλό, αλλά είναι κρίμα... πρώτον γιατί είναι το Mugello και δεύτερον επειδή πιστεύω ότι θα έκανα καλό αγώνα και ίσως να ανέβαινα στο βάθρο".

 

Επόμενο άρθρο »

Αλάνθαστος ο Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Τέταρτη και φαρμακερή για Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα