• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αλάνθαστος ο Lorenzo!
"Πέταξε" στη δεύτερη φετινή του νίκη!
Νέα 02/06/2013 - 20:11

Ο Jorge Lorenzo κάλυψε πολύτιμο έδαφος στο βαθμολογικό πίνακα, κατακτώντας την τρίτη του σερί νίκη στο Mugello και τη δεύτερη φετινή του νίκη στο Πρωτάθλημα!

 

Ο Ισπανός ξεκίνησε από τη δεύτερη θέση και γρήγορα κατάφερε να πάρει το προβάδισμα εκμεταλλευόμενος ένα λάθος του Pedrosa. Ο Jorge είχε απλησίαστο ρυθμό και με τον μεγάλο του αντίπαλο να αντιμετωπίζει προβλήματα πρόσφυσης, κατάφερε να ανοίξει κι άλλο τη διαφορά. Μετά και την πτώση του δεύτερου Marquez, ο Lorenzo έκανε έναν εύκολο αγώνα, τερματίζοντας 5,4δ μπροστά από τον Dani.

 

"Οι συνθήκες ήταν καλές για εμάς και δεν έκανα λάθη", τόνισε ο νικητής του Mugello, που υπολείπεται μόλις 12 βαθμούς από τον συμπατριώτη του Pedrosa. "Είχα καλή απόδοση αν και η θερμοκρασία ήταν πιο ψηλή σε σχέση με το πρωί. Δυσκολευόμαστε ακόμη όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει. Όπως και να 'χει το σημείο κλειδί ήταν στο μέσο του αγώνα, όταν και βελτίωσα την οδήγησή μου. Μπορούσα και φρέναρα πιο αργά με λιγότερο καύσιμο στο ρεζερβουάρ και κέρδισα δυο δέκατα. Ο Dani είχε πέσει σε ρυθμό και κατάφερα να ξεφύγω και να κερδίσω. Έχω κερδίσει εδώ τα τρία τελευταία χρόνια έτσι αυτή η πίστα είναι μαγική για εμένα και την Yamaha! Παράλληλα όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρέπει να βελτιώνουμε συνεχώς τη μοτοσυκλέτα, καθώς σε πίστες όχι τόσο γρήγορες όσο το Mugello, δυσκολευόμαστε!"

 

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Τρίτος ούτως ή άλλως!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Έκλεισε τη γραμμή του αλλά...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα