• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Τρίτος ούτως ή άλλως!
Δεύτερο συνεχόμενο βάθρο για τον Βρετανό!
Νέα 02/06/2013 - 20:49

Με μια ακόμη πολύ δυνατή εμφάνιση, ο Cal Crutchlow επιβεβαιώνει την αγωνιστική του άνοδο και εδραιώνει τη θέση του ως ο καλύτερος μη εργοστασιακός αναβάτης του grid!

 

Ο Βρετανός, φρέσκος από την εξαιρετική του παρουσία στο Le Mans - και παρά τα προβλήματα αλλεργίας που αντιμετώπισε - έκανε ένα μοναχικό αγώνα στην τέταρτη θέση, με το ρυθμό του όμως να ανεβαίνει από τα μισά του αγώνα και μετά! Ο Cal εκμεταλλεύτηκε την πτώση του Marquez και πλασαρίστηκε τρίτος, με το ρυθμό του να του δίνει το δικαίωμα να ονειρεύεται και τη δεύτερη θέση, μιας και ο Ισπανός αντιμετώπιζε προβλήματα πρόσφυσης. Στο τέλος όμως, πρυτάνευσε η λογική και ο Crutchlow οδήγησε πιο συντηρητικά ώστε να εξασφαλίσει την 4η θέση στη βαθμολογία των αναβατών, με άνετο προβάδισμα 24 βαθμών από τον Rossi.

 

"Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που είμαι και πάλι στο βάθρο!", τόνισε ο Cal, ο οποίος γίνεται ο πρώτος αναβάτης από την Αγγλία που παίρνει δυο βάθρα στη σειρά, εδώ και 26 χρόνια! "Είναι ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα και πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μηχανικούς μου που έκαναν φοβερή δουλειά αυτό το Σ/Κ. Δεν ένιωθα καλά στη μοτοσυκλέτα, αλλά σήμερα μου έδωσαν ένα πάρα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο. Στο δεύτερο μισό ειδικά του αγώνα, ήμουν πολύ δυνατός και σταθερός και μπορούσα να δω ότι είχα το ρυθμό να φτάσω τους Dani και Marc. Είχα πραγματικά γρήγορο και σταθερό ρυθμό και δεν μ' αρέσει καθόλου να μου χαρίζεται έτσι το βάθρο. Λυπάμαι που έπεσε ο Marc γιατί έκανε καταπληκτική δουλειά, αλλά για να είμαι ειλικρινής θεωρώ ότι θα προλάβαινα τον Dani και θα ήμουν τρίτος ούτως ή άλλως. Μόλις είδα τον Marquez κάτω, έκοψα λίγο για να εξασφαλίσω το δεύτερο συνεχόμενο βάθρο και να συνεχίσω την πολύ καλή μου αρχή στο φετινό Πρωτάθλημα".

 

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Ό, τι καλύτερο μπορούσαμε!

« Προηγούμενο άρθρο

Αλάνθαστος ο Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα