• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Ό, τι καλύτερο μπορούσαμε!
"Φανταστική" έκτη θέση για Hayden!
Νέα 02/06/2013 - 21:30

Το δίδυμο της Ducati πέτυχε το καλύτερό του φετινό αποτέλεσμα στο στεγνό, με τον Andrea Dovizioso να ξεκινάει τον αγώνα από την πρώτη σειρά και τον Nicky Hayden από την τρίτη. Μετά το περιστατικό με τους Rossi και Bautista, οι δυο εργοστασιακές Ducati έμπλεξαν σε μια ωραία μάχη με την Honda του Stefan Bradl. Ο τελευταίος κατάφερε να πάρει το πάνω χέρι και μετά την πτώση του Marquez από τη δεύτερη θέση, ο Dovi πέρασε τη γραμμή στην 5η θέση με τον ομόσταυλό του να ακολουθεί αρκετά πιο πίσω με προβλήματα chattering.

 

Andrea Dovizioso:"Είναι το καλύτερο αποτέλεσμα που - ρεαλιστικά - θα μπορούσαμε να περιμένουμε, δεδομένης της διαφοράς μας από την κορυφή. Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας, όπως σχεδόν πάντα στο Mugello. Έσφιξα τα δόντια για να μείνω κοντά στον Bradl μέχρι το τέλος και είχα μια ωραία μάχη με τον Nicky. Δυστυχώς έχασα τη μάχη με τον Bradl, αλλά ήταν ωραία! Περάσαμε ο ένας τον άλλον τέσσερεις φορές! Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας και η 5η θέση στο Mugello είναι το καλύτερο που μπορούσαμε με αυτό το σύνολο που έχουμε".

 

Να σημειώσουμε ότι οι αναβάτες της Ducati, μαζί με τον δοκιμαστή της ομάδας που οδηγεί την εργαστηριακή GP13, θα βρεθούν και πάλι στο Mugello αυτή την Πέμπτη και την Παρασκευή, για ιδιωτικές δοκιμές ενόψει του GP της Καταλονίας!

 

Nicky Hayden: "Αντιμετώπιζα προβλήματα πρόσφυσης όλο το Σ/Κ, αλλά οι μηχανικοί μου έκαναν καταπληκτική δουλειά και βελτίωσαν τη μοτοσυκλέτα για τον αγώνα. Στο τέλος και λόγω των ατυχιών κάποιων άλλων αναβατών, κατάφερα να τερματίσω έκτος. Είναι ένα φανταστικό αποτέλεσμα! Έδωσα μια καλή μάχη με τον Bradl και τον Dovi. Είναι και οι δυο τους καλοί κι έτσι το διασκέδασα, όμως στους δυο τελευταίους γύρους είχα έντονες ταλαντώσεις (chattering) και έπρεπε να συγκρατηθώ".

 

Επόμενο άρθρο »

Ώρα δοκιμών για την Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Τρίτος ούτως ή άλλως!

Χορηγοί