• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mission R και RS
Ο επαναπροσδιορισμός της ταχύτητας!
Τεστ-Μοντέλα 12/06/2013 - 15:25

"Ο επαναπροσδιορισμός της ταχύτητας στους δυο τροχούς, ξεκινά τώρα!" Με αυτό το τολμηρό τίτλο, η Mission Motorcycles παρουσιάζει στο ευρύ κοινό "την πιο προηγμένη, χωρίς ρύπους, superbike που κατασκευάστηκε ποτέ!"

 

Μιλάμε φυσικά για τις Mission RS και R τις ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες της εταιρείας που διαθέτουν προηγμένη τεχνολογία, φουτουριστικό design και ένα κορυφαίο ηλεκτρικό μοτέρ, δείχνοντάς μας πως θα είναι οι μοτοσυκλέτες του μέλλοντος! Η Mission RS είναι η εκδοχή δρόμου της πρωτότυπης μοτοσυκλέτας που διέλυσε κυριολεκτικά τον ανταγωνισμό στη Laguna Seca, στον πρόσφατο γύρο για το Πρωτάθλημα TTXGP (άφησε 40 δευτερόλεπτα πίσω της τον δεύτερο!), σημειώνοντας παράλληλα νέο ρεκόρ ταχύτερου γύρου για ηλεκτρική μοτοσυκλέτα: 1:31.3!

 

Η Ohlins έχει φροντίσει για την ανάρτηση (FGRT), οι τροχοί είναι από ανθρακόνημα και οι συστοιχία των μπαταριών εξασφαλίζει αυτονομία έως και 224χλμ. Από την άλλη, η Mission R έρχεται με ανάρτηση Ohlins RT, ακτινικές δαγκάνες της Brembo, αλουμινένιους τροχούς από τον Marchesini και τρεις επιλογές μπαταριών: 12, 15 ή 17 kWh που αντίστοιχα προσφέρουν 168, 192 και 224χλμ αυτονομία.

 

Το πλαίσιο των δυο μοντέλων ανήκει στον James Parker, ενώ το μοτέρ είναι της InfiniteDrive και αποδίδει 163 ίππους και πάνω από 160Nm ροπής. Το ηλεκτρικό μοτέρ επιτρέπει και στις δυο μοτοσυκλέτες να κάνουν το 0-100 σε λιγότερο από τρία δευτερόλεπτα, με μέγιστη τελική ταχύτητα τα 240χαω.

 

Το κόστος απόκτησης, όπως θα καταλάβατε από τα παραπάνω, είναι απαγορευτικό για τους περισσότερους, με την RS να βγαίνει σε μόλις 40 κομμάτια, με το καθένα να πωλείται για 56.499€! Πιο προσιτή θα είναι η R, με αρχική τιμή 29.999€.  

 

Επόμενο άρθρο »

ΝΕΟ ΥΑΜΑΗΑ ΜΤ-09

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati Hyperstrada MY 2013

Χορηγοί