• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Καταλονία: ΕΔ1
Στην κορυφή ο Espargaro!
Νέα 14/06/2013 - 13:16

Με τον καλύτερο χρόνο ολοκλήρωσε την παρουσία του στα πρώτα ελεύθερα της μεσαίας κατηγορίας στην Καταλονία ο Pol Espargaro. Ο Ισπανός αναβάτης κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση από τον Thomas Luthi τέσσερα λεπτά πριν το τέλος, με τον Alex de Angelis να παίρνει την τρίτη θέση.

 

Οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές στην ισπανική πίστα και ο Luthi κρατούσε την πρώτη θέση στα πρώτα ελεύθερα για το μεγαλύτερο διάστημα, μέχρις ότου ο Pol Espargaro κατορθώσει να "γράψει" 1:46.985 και να πάρει την πρώτη θέση, όντας ο μόνος που έπεσε κάτω από το όριο του 1:47. Για κάτι λιγότερο από δυο δέκατα, έμεινε δεύτερος ο Luthi με τον De Angelis να πλασάρεται στο τέλος στην τρίτη θέση.

 

Ένας ακόμα Ελβετός στις πρώτες θέσεις, με τον Aegerter να ολοκληρώνει στην 4η θέση και τον Γάλλο Johann Zarco να κλείνει την πρώτη πεντάδα των αναβατών. Ο Esteve Rabat ήταν ο μόλις δεύτερος Ισπανός - από τους τρεις συνολικά - που μπήκε στους πρώτους δέκα, με τον Nakagami να είναι ακριβώς 17 χιλιοστά πίσω του, στην 7η θέση. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Scott Redding, έμεινε χαμηλά στην 8η θέση και ήταν ο τελευταίος με διαφορά κάτω από το δευτερόλεπτο από την κορυφή. Jordi Torres και Mika Kallio έκλεισαν την πρώτη δεκάδα.

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

"Σπάει" το τεστ της Δευτέρας!

« Προηγούμενο άρθρο

Καταλονία ΕΔ1: Άγριες διαθέσεις!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα