• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Burgess: Ένα μικρό θαύμα!
Η πιθανότητα να πάρει τον Τίτλο ο Rossi
Νέα 14/06/2013 - 14:00

Ο θρυλικός αρχιμηχανικός του Valentino Rossi παραχώρησε συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα Marca, με τον Jeremy Burgess να είναι ειλικρινής όταν ρωτήθηκε αν ο Rossi έχει ελπίδες στο να κατακτήσει για όγδοη φορά τον Παγκόσμιο Τίτλο στη μεγάλη κατηγορία. "Κάτι τέτοιο θα ήταν ένα όμορφο όνειρο κι ένα μικρό θαύμα... Ο Valentino έχει ήδη κατακτήσει εφτά Τίτλους στη μεγάλη κατηγορία και οι πιθανότητες να επαναληφθεί κάτι τέτοιο είναι πολύ μικρές. Αυτό πρέπει να το αποδεχτούμε..."

 

"Όταν είσαι νέος έχεις μερικά συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, όπως κουράγιο και την ανάγκη να πάρεις ρίσκα. Αυτά όλα εξαφανίζονται καθώς μεγαλώνεις. Από ένα σημείο και μετά θέλεις να νιώθεις πιο ήρεμος, πιο χαλαρός και στο άθλημα αυτό το 1% είναι που κάνει τη διαφορά", τόνισε ο Burgess.

 

Στη χτεσινή συνέντευξη Τύπου ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον Ιταλό αναβάτη της Yamaha για τις δηλώσεις του αρχιμηχανικού του σχετικά με την ηλικία. Στην αρχή ο Vale αστειεύτηκε λέγοντας: "Τη δική μου ή τη δική του;" και στη συνέχεια υπογράμμισε: "Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Το να κερδίσουμε τον Τίτλο είναι πολύ δύσκολο διότι υπάρχουν τρεις ταχύτατοι αναβάτες και σ' αυτούς πρέπει να προσθέσουμε τον Crutchlow. Πιστεύω ακόμα ότι μπορώ να βελτιωθώ, αλλά δεν είναι εύκολο να ανακτήσεις την εμπιστοσύνη σου μετά από δυο δύσκολα χρόνια. Έχουμε ακόμα περιθώριο για βελτίωση, αλλά ο Τίτλος είναι ακόμα μακριά!"

 

Επόμενο άρθρο »

Catalunya ΕΔ2: Επέστρεψε στην κορυφή ο Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

"Σπάει" το τεστ της Δευτέρας!

Χορηγοί