• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 ΕΔ2: Την έκπληξη ο Isaac Vinales!
Κανείς δεν έφτασε τον εκπληκτικό χρόνο του Salom το πρωί
Νέα 14/06/2013 - 17:35

Ο Isaac Vinales έκανε την έκπληξη και έγραψε το όνομά του - για πρώτη φορά φέτος - στην κορυφή της κατάταξης των δεύτερων ελεύθερων χρονομετρημένων που ολοκληρώθηκαν πριν λίγα λεπτά στην πίστα Montmelo της Καταλονίας. Στη δεύτερη θέση ο Alex Marquez ενώ τρίτος ήρθε ο εξάδελφος του πρώτου, Maverick Vinales. Να σημειώσουμε πάντως ότι κανείς δεν κατάφερε να πλησιάσει τον εξαιρετικό χρόνο του Salom από το πρωί, 1:52.054, το οποίο είναι και νέο ρεκόρ πίστας!

 

Η κυριαρχία των Ισπανών στη μικρή κατηγορία είναι εμφανής, με έξι Ίβηρες να κατακτούν τις πρώτες θέσεις! Τέταρτος - με διαφορά λίγο κάτω από τέσσερα δέκατα - είναι ο Alex Rins, ενάμιση δέκατο σχεδόν ταχύτερος από τον νικητή των πρώτων ελεύθερων, Luis Salom. Ο Efren Vazquez είναι ο έκτος Ισπανός της πρώτης δεκάδας, με τον Antonelli να ακολουθεί, μπροστά από τον Brad Binder. Τη δεκάδα έκλεισαν οι Oliveira και Kornfeil.

 

Ο πολύ καλός το πρωί Jack Miller έπεσε στην 11η θέση το μεσημέρι, με τον επίσης εξαιρετικό το πρωί Livio Loi να ολοκληρώνει στην 16η στα δεύτερα ελεύθερα. Πολύ καλή η Ana Carrasco έμεινε μόλις 73 χιλιοστά πίσω από τον 23ο Romano Fenati, με τον Θανάση Σίσση - σε μια δύσκολη και απαιτητική για το πίσω ελαστικό πίστα - να μην καταφέρνει να βρει τις σωστές ρυθμίσεις που θα του επιτρέψουν κάτι καλύτερο από την 30η θέση. Βελτίωσε ελάχιστα τον πρωινό του χρόνο και "περιόρισε" τη διαφορά του από τον πρώτο στα σχεδόν τρία δευτερόλεπτα.

 

Να σημειώσουμε ότι ο Jonas Folger αποφάσισε να μην συνεχίσει, μιας και ο τραυματισμένος του καρπός δεν του αφήνει περιθώρια να είναι όσο ανταγωνιστικός θα ήθελε και φυσικά δεν θέλει να ρισκάρει επιδείνωση της κατάστασής του.

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2 ΕΔ2: Πάντα πρώτος ο Espargaro

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya ΕΔ2: Επέστρεψε στην κορυφή ο Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα