• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Με διαφορά η pole στον Espargaro
Τρομερές μάχες πίσω από τον Ισπανό!
Νέα 15/06/2013 - 17:46

Στην ηλιόλουστη Καταλονία, ο Pol Espargaro - χάρη στο 1:46.410 - κατάφερε να πάρει την pole position και να βάλει τις βάσεις για μια νίκη αύριο, που θα του επιτρέψει να μειώσει τη διαφορά του από τον μεγάλο του αντίπαλο, Scott Redding, στο βαθμολογικό πίνακα της κατηγορίας.

 

Ο Ισπανός ήταν ανίκητος σήμερα και ο μοναδικός που έπεσε κάτω από το όριο του 1:47! Από πίσω του δόθηκαν σκληρές μάχες με το χρονόμετρο, μιας και οι επόμενοι 22 οδηγοί είχαν μεταξύ τους διαφορά κάτω από ένα δευτερόλεπτο!!

 

Ο Scott Redding έμεινε πάνω από έξι δέκατα πίσω από τον Ισπανό, ενώ πολύ κοντά στον Βρετανό ήταν και ο Tito Rabat, ο οποίος θα ξεκινήσει κι αυτός από την πρώτη σειρά. Στην κορυφή της δεύτερης σειράς ο Takaaki Nakagami, με τον De Angelis να ξεπερνά μια πτώση που είχε και να ολοκληρώνει πέμπτος. Μαζί τους στη δεύτερη σειρά και ο Johann Zarco.

 

Στις επόμενες τρεις θέσεις συναντούμε τους Jordi Torres, Randy Krummenacher και τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Moto3, Sandro Cortese, ο οποίος πέτυχε το καλύτερο πλασάρισμά του αυτό το Σ/Κ και το καλύτερό του αποτέλεσμα σε κατατακτήριες στη Moto2! Τη δεκάδα έκλεισε ο Luthi, ο οποίος απογοήτευσε παρά τον καλό του ρυθμό στα ελεύθερα.

 

Δείτε στο συνοδευτικό μας αρχείο τους χρόνους των οδηγών.

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Δοκιμάσαμε τα πάντα!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3: Φοβεροί χρόνοι, ρεκόρ και pole στον Salom!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα