• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Στη δεκάδα ο Σίσσης!
Έδωσε σκληρή μάχη για τη δέκατη θέση!
Νέα 16/06/2013 - 12:58

Θέση στη δεκάδα πήρε ο Θανάσης Σίσσης, ο οποίος παρά το κάτω του μετρίου ξεκίνημά του στην ισπανική πίστα αυτό το Σ/Κ, κατάφερε να βρει τις ρυθμίσεις που του έδωσαν τη δυνατότητα να παλέψει για ένα καλό πλασάρισμα στις χτεσινές κατατακτήριες.

 

Ο νεαρός 18χρονος αναβάτης, χτες είχε τα γενέθλιά του, ξεκίνησε 11ος από το σημερινό grid και κατάφερε με το καλημέρα να σκαρφαλώσει ως την όγδοη θέση. Το επίπεδο του ανταγωνισμού στη μικρή κατηγορία έχει ανέβει πολύ και σύντομα ο Θανάσης βρέθηκε να παλεύει για την 12η θέση με τους Webb και Binder. Με 14 γύρους να απομένουν ο νεαρός αναβάτης της KTM βρισκόταν στο δεύτερο γκρουπ αναβατών κι έδινε σκληρές μάχες για ένα καλό πλασάρισμα.

 

Οι αντίπαλοι γύρω του ήταν αξιόλογοι, με τον Θανάση να ανεβοκατεβαίνει από την 11η ως την 13η θέση. Τέσσερεις γύρους πριν το τέλος ήταν 11ος, όταν αμέσως τον πέρασε ο Binder! IsaacVinales, Khairuddin και Masbou ήταν πολύ δυνατοί, ωστόσο και ο Σίσσης είχε δυνάμεις στο τέλος, όταν και κατάφερε να ανέβει ως την ένατη θέση, την οποία όμως παραχώρησε στον πολύ καλό Khairuddin - ο οποίος ξεκίνησε από την 16η θέση του grid - για να τερματίσει δέκατος.

 

Ο Θανάσης πέτυχε το δεύτερο καλύτερο αποτέλεσμα στη φετινή σεζόν, μετά την 8η θέση στον εναρκτήριο αγώνα του Κατάρ, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι πέρυσι ο νεαρός Ελληνο-αυστραλός ήταν μόλις 22ος στον αγώνα. Έξι βαθμοί λοιπόν σήμερα, για τον πολύ καλό Σίσση!

 

Επόμενο άρθρο »

Moto3: Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για Salom!

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya: Τρεις Yamaha μπροστά στο ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα