• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Πολύ σημαντική 2η θέση!
Ήταν πολύ εύκολο να γίνει το λάθος σήμερα!
Νέα 16/06/2013 - 20:27

Ο Dani Pedrosa χαρακτήρισε τη δεύτερη θέση του στον αγώνα της Καταλονίας ως "πολύ σημαντική", καθώς οι 20 βαθμοί που πήρε σήμερα του επιτρέπουν να συνεχίζει να προηγείται στο βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος.

 

Μετά από έξι γύρους τη φετινή σεζόν, ο Ισπανός της Honda προηγείται με εφτά βαθμούς στο σχετικό πίνακα, καταφέρνοντας να αποκρούσει τις αλλεπάλληλες επιθέσεις του ομόσταυλού του στο σημερινό αγώνα! Ο Pedrosa μάλιστα, σήμερα έγινε ο νεαρότερος αναβάτης στην ιστορία του θεσμού, που κατάφερε να φτάσει τις 200 συμμετοχές σε αγώνες GP, σε ηλικία 27 χρονών και 260 ημερών.

 

Ο Dani κατάφερε να διατηρήσει τη δεύτερη θέση του, όταν στον προτελευταίο γύρο o Marquez προσπάθησε να τον περάσει στα φρένα, ωστόσο παραλίγο να επέλθει σύγκρουση και ο μικρός φρέναρε κι έχασε - προσωρινά - τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του. "Σήμερα ήταν ένας παράξενος αγώνας. Δεν μπορέσαμε να δώσουμε το 100% και από φυσικής κατάστασης ήταν δύσκολα τα πράγματα, εξαιτίας της ζέστης της μοτοσυκλέτας και των ελαστικών", σχολίασε ο Pedrosa.

 

"Όταν προσπαθούσα να ανοίξω το γκάζι το μπροστινό κουνούσε πολύ κι έπρεπε να είμαι πολύ προσεκτικός. Οι τρεις μπροστά είχαμε να δώσουμε μάχη και με τις συνθήκες σήμερα. Ήταν λίγο απογοήτευση που δεν μπορούσαμε να πιέσουμε περισσότερο, μιας και οι μεταξύ μας διαφορές ήταν μικρές. Περάσαμε όλον τον αγώνα χωρίς μια προσπέραση. Ήταν πολύ εύκολο να γίνει το λάθος και στο τέλος ο Marc παραλίγο να κάνει ένα, στο τέλος όμως καταφέραμε να πάρουμε μια πολύ σημαντική δεύτερη θέση".

 

Ο Dani Pedrosa είχε διαλύσει το ρεκόρ του Stoner από το 2008 και όπως παραδέχεται περίμενε κάτι καλύτερο από το σημερινό αγώνα. "Μετά από χτες περιμέναμε να τα πάμε καλύτερα, ωστόσο τώρα έχουμε άλλους 20 βαθμούς και συνεχίζουμε να είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία".

 

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Χειρότερα απ' ό, τι περιμέναμε

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ωριμάζουμε...

Χορηγοί