• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Ωριμάζουμε...
Μπορώ και οδηγώ καλύτερα τη Μ1
Νέα 16/06/2013 - 19:59

Ο Valentino Rossi έκανε καλό ξεκίνημα στο σημερινό αγώνα της Ισπανίας, και γρήγορα ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής κατάφερε να κερδίσει δυο θέσεις και να ανέβει στην πέμπτη. Από εκείνο το σημείο ακολουθούσε τον Cal Crutchlow μπροστά του, μέχρις ότου ο Βρετανός έπεσε και παραχώρησε την τέταρτη θέση στον Vale.

 

"Θέλαμε να προσπαθήσουμε για μια θέση στο βάθρο, αλλά όπως και να έχει ήταν ένας καλός αγώνας", παραδέχτηκε ο Ιταλός, για τον οποίο το βάθρο δεν ήρθε ποτέ στην Καταλονία, παρά το ότι ο ρυθμός του ήταν καλός και σε μερικά σημεία καλύτερος και από τον αντίστοιχο των τριών αναβατών μπροστά του! Παρά ταύτα, η τέταρτη θέση του έδωσε 13 ακόμα πολύτιμους βαθμούς, ξεπερνώντας τον Dovizioso στη βαθμολογία και μειώνοντας τη διαφορά του από τον Crutchlow στους 11.

 

"Αν εξαιρέσουμε τις άτυχες στιγμές, όπως στο Mugello, ωριμάζουμε και είμαι σε θέση να οδηγώ τη μοτοσυκλέτα με καλύτερο τρόπο. Έχουμε όμως ακόμα μερικές προκλήσεις μπροστά μας, όπως στο πρώτο κομμάτι του αγώνα, όταν και δεν έχω ακόμα τις κατάλληλες ρυθμίσεις για να πιέσω στο όριο. Μετά από μερικούς γύρους ο ρυθμός μου δεν ήταν άσχημος και δεν ήμασταν πολύ μακριά από τους μπροστά. Κάναμε καλή δουλειά και πλέον θέλουμε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο στις δυο ημέρες δοκιμών που ακολουθούν. Δεν τα παρατάμε, θα κάνουμε ακόμα ένα βήμα μπροστά και δεν θα είμαστε τόσο μακριά από τους πρώτους!"

 

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα, ο Vale σχολίασε, σε παρευρισκομένους στο paddock δημοσιογράφους, την κίνηση του Bautista στην αρχή του αγώνα, όταν - όπως και στο Mugello - ο Ισπανός έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του, έπεσε και παραλίγο να πάρει και πάλι μαζί του τον Rossi! "Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με τον Bautista, είναι σαν να τρελαίνεται όταν βλέπει τους κορυφαίους οδηγούς να είναι μπροστά του. Για μένα η συμπεριφορά του δεν είναι και τόσο έξυπνη...", κατέληξε ο Rossi.

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Πολύ σημαντική 2η θέση!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Δεν περίμενα τη νίκη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα