• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Δεν περίμενα τη νίκη!
Ήμουν όμως δυνατός πνευματικά και ποτέ δεν τα παράτησα!
Νέα 16/06/2013 - 19:40

Ο Jorge Lorenzo έκανε έναν εξαιρετικό αγώνα στην ισπανική πίστα μέσα στην πατρίδα του, καταφέρνοντας πολύ γρήγορα να πάρει την πρώτη θέση την οποία και δεν έχασε μέχρι το τέλος. Ο Ισπανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής απέφυγε τα λάθη και άφησε πίσω του τις δυο εργοστασιακές Honda, παίρνοντας τους 25 βαθμούς και μειώνοντας τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο Pedrosa, στους εφτά!

 

"Ήταν μια τέλεια ημέρα αλλά δεν περίμενα τη νίκη για να είμαι ειλικρινής. Ήξερα ότι είχα μια πιθανότητα, αλλά δεν ήμουν τόσο πεπεισμένος όπως στο Mugello", παραδέχτηκε στις επίσημες δηλώσεις του ο Ισπανός της Yamaha. "Ήταν πολύ απαιτητικά από φυσικής κατάστασης, καθώς ο αγώνας ήταν ο πιο ζεστός μέχρι τώρα στο Πρωτάθλημα! Συνέχιζα να πιέζω στο 100% σε όλο τον αγώνα, διότι το παραμικρό λάθος θα ήταν καταστροφικό!"

 

Το τρομερό ξεκίνημα ήταν το κλειδί της επιτυχίας για τον Jorge Lorenzo, ο οποίος αρκετά μετά τον αγώνα μίλησε σχετικά με αυτό και δεν έκρυψε την έκπληξή του και ο ίδιος! "Δεν περίμενα να περάσω τον Dani στην αρχή, για να είμαι ειλικρινής που προξένησε κι εμένα έκπληξη καθώς περίμενα να περάσω μόνο τον Cal. Το εκμεταλλεύτηκα όμως και προσπάθησα να μεγαλώσω τη διαφορά μας. Ο Dani όμως ήταν εκεί και παίξαμε μερικά "παιχνίδια". Ήμουν 0.5δ μπροστά και μετά 0.2δ προσπαθούσα να ξεφύγω και αυτός κάλυπτε το χαμένο έδαφος. Στο τέλος, επειδή ήμουν δυνατός πνευματικά αλλά κι επειδή ποτέ δεν τα παράτησα, κατάφερα να πάρω μια διαφορά και να κερδίσω τον αγώνα!"

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Ωριμάζουμε...

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya: "Καθάρισε" ο Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα