• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Assen: ΕΔ1
Συνεχίζεται η κόντρα Espargaro-Redding
Νέα 27/06/2013 - 13:21

Εκ διαμέτρου αντίθετες η θερμοκρασίες στο Assen, σε σχέση με τον τελευταίο γύρο στην Καταλονία, με τους αναβάτες της Moto2 να απολαμβάνουν τα πρώτα ελεύθερα στο στεγνό, τουλάχιστον μέχρι τα τελευταία δέκα λεπτά όταν και άρχισε να βρέχει!

 

Η μάχη των δυο που ξεχωρίζουν στο Πρωτάθλημα της Moto2, Pol Espargaro και Scott Redding συνεχίζεται και στην πίστα του Assen, με τον Ισπανό αναβάτη να ξεκινά με το δεξί τον έβδομο γύρο, στην προσπάθεια που κάνει να μειώσει κι άλλο τη διαφορά του από τον πρώτο στη βαθμολογία, Scott Redding. Ο Espargaro ήταν ο μόνος που έπεσε κάτω από το 1:39δ σήμερα το πρωί, με τον Redding να ακολουθεί από κοντά και να μένει δεύτερος για λίγο πάνω από ένα δέκατο.

 

Σε μια full ανταγωνιστική κατηγορία, χαρακτηριστικό ότι οι έξι πρώτοι σήμερα ήταν διαφορετικής εθνικότητας, ο Dominique Aegerter κατάφερε να πάρει την τρίτη θέση, αφήνοντας πίσω του τους Johann Zarco και Xavier Simeon. Ο Φιλανδός Mika Kallio σημείωσε τον έκτο καλύτερο χρόνο, με τον Rabat να μένει χαμηλά και να είναι έβδομος με διαφορά σχεδόν οχτώ δέκατα από την κορυφή. Αντίστοιχα μέτρια εμφάνιση και για τον Nakagami, με τον West να μπαίνει σφήνα ανάμεσα σε Ισπανό και Ιάπωνα. Τη δεκάδα ολοκλήρωσε ο Krummenacher.

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

SBK: Οδυνηρές αναμνήσεις για Guintoli

« Προηγούμενο άρθρο

Assen: Ο Lorenzo δυνατός στο στεγνό

Χορηγοί