• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Assen: ΕΔ2
Πολλές πτώσεις, πρώτος ο Pasini!
Νέα 27/06/2013 - 18:20

Ο Mattia Pasini έκανε την έκπληξη και κατάφερε με έναν γρήγορο τελευταίο γύρο να πάρει την πρώτη θέση στα δεύτερα ελεύθερα του Assen, με το βασικότερο χαρακτηριστικό όμως της διαδικασίας να είναι οι πολλές πτώσεις των αναβατών της Moto2 στη βρεγμένη πίστα.

 

Ο Pasini έγραψε 1:47.835δ αφήνοντας αρκετά πίσω του τους διώκτες του! Ο Kallio ήρθε δεύτερος με 1:48.581δ και ο Johann Zarco πήρε την τρίτη θέση, 0.924 πίσω από τον Ιταλό. Οι διαφορές των υπόλοιπων από την κορυφή αυξάνονταν θεαματικά, με τον τέταρτο Ricky Cardus να είναι 1,2δ πίσω από την κορυφή, ενώ ελάχιστα πιο πίσω του ακολούθησε ο Krummenacher.

 

Καθώς προς το τέλος η πίστα στέγνωνε αρκετά, πολλοί ήταν οι αναβάτες που σ' εκείνο το χρονικό σημείο έκαναν τους καλύτερους χρόνους τους. Έκτος ήταν ο Di Meglio με τον Scott Redding να περιορίζεται στην έβδομη θέση, χωρίς να πιέζει ιδιαίτερα. Το ίδιο έκανε και ο Pol Espargaro, ο οποίος είναι 16ος, με τη δεκάδα να κλείνουν οι West - σταθερή αξία στο βρεγμένο - Toni Elias και Alberto Moncayo.

 

Ειδικά στην αρχή του 45λεπτου τα πολλά νερά στην πίστα δυσκόλεψαν τους αναβάτες, οχτώ από τους οποίους έπεσαν κατά την διάρκεια των ΕΔ2, συμπεριλαμβανομένου και του Πρωταθλητή το 2010, Toni Elias.

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Ανάμεικτα συναισθήματα για Sykes

« Προηγούμενο άρθρο

Video-Φωτό από την πτώση του Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα