• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ανάμεικτα συναισθήματα για Sykes
Για την επιστροφή του στην Imola
Νέα 27/06/2013 - 18:32

Με ψηλούς στόχους - έχοντας κατακτήσει δυο δεύτερες θέσεις πέρυσι - φτάνει στην Imola ο Tom Sykes, ο αναβάτης της Kawasaki στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBK. Ένας επιπρόσθετος λόγος για να είναι αισιόδοξος, αποτελεί το γεγονός ότι σημείωσε καλή πρόοδο στο διήμερο τεστ που οργάνωσε η ομάδα του, μετά το γύρο στο Portimao.

 

Τα συναισθήματα ωστόσο για τον Βρετανό αναβάτη είναι ανάμεικτα, λίγο πριν τον έβδομο γύρο Πρωταθλήματος. Στην Imola ο Sykes έχει μερικά πολύ καλά αποτελέσματα κατά το παρελθόν, ωστόσο είναι η ίδια η πίστα στην οποία έπεσε και χτύπησε πολύ σοβαρά ο περσινός του ομόσταυλος, Joan Lascorz.

 

Imola είναι μια πίστα που ήμουν ανταγωνιστικός ακόμη και με το παλιό μοντέλο της Ninja ZX-10R", σχολίασε ο Sykes. "Πέρυσι η μοτοσυκλέτα μας δούλεψε πολύ καλά και παρόλο που είχαμε σκληρότερο ελαστικό από τον νικητή, Carlos Checa, εν τούτοις τον πιέσαμε πολύ. Έχουμε καλά αποτελέσματα εδώ - στο παρελθόν - αλλά δεν ξεχνάμε και τον περσινό μου ομόσταυλο, Joan Lascorz, ο οποίος υπέστη σοβαρό τραυματισμό εδώ πέρυσι. Τον συνάντησα σ' ένα προηγούμενο τεστ και ήταν ωραίο που τον είδα και πάλι. Σε γενικές γραμμές ελπίζω να είμαι και πάλι δυνατός στην Imola!"

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Άτυχος ο Lorenzo...

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Assen: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα