• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Άτυχος ο Lorenzo...
Pedrosa: Κρίμα για τον Jorge.
Νέα 27/06/2013 - 19:01

Με δυο εντελώς διαφορετικές διαδικασίες, μια στο στεγνό και μια στο βρεγμένο, ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του έβδομου γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP στην Ολλανδία για το δίδυμο της Repsol Honda. Αυτό που στιγμάτισε τη σημερινή ημέρα δεν θα μπορούσε παρά να είναι ο τραυματισμός του Jorge Lorenzo, με τους δυο συμπατριώτες του να εύχονται στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή ταχεία ανάρρωση.

 

"Είμαι χαρούμενος διότι σήμερα τα πράγματα μας πήγαν καλά", ξεκίνησε να λέει ο Marc Marquez. "Ένιωθα ωραία τόσο στο στεγνό όσο και στο βρεγμένο. Προφανώς βέβαια υπάρχουν πολλά που πρέπει να βελτιώσουμε, ειδικά στο στεγνό, αλλά σε γενικές γραμμές ένιωσα πολύ καλά. Ελπίζω να έχουμε άλλη μια ευκαιρία στο στεγνό αύριο, για να βελτιώσουμε το στήσιμό μας, αν και ο καιρός δεν βλέπω να μας το επιτρέψει. Όσο για τον τραυματισμό του Jorge, ήταν πραγματικά πολύ άτυχος. Νομίζω ότι είναι μόλις η δεύτερη πτώση του φέτος και κατέληξε σε τραυματισμό, κάτι που κανείς δεν εύχεται για έναν αναβάτη. Ελπίζω να έχει ταχεία ανάρρωση και είμαι σίγουρος ότι θα είναι έτοιμος στη Γερμανία για να παλέψει!"

 

Περισσότερα προβλήματα στο στεγνό εντόπισε και ο Dani Pedrosa, με τον Ισπανό να ολοκληρώνει στην πέμπτη θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα, χάρη στο 1:36.034 που έκανε το πρωί. "Σήμερα οδηγήσαμε τόσο στο στεγνό, όσο και στο βρεγμένο. Στο στεγνό η αίσθησή μας ήταν περισσότερο δύσκολη απ' ότι συνήθως. Με την κρύα πίστα είναι δύσκολο να έχεις πρόσφυση και γλιστράς πολύ στις στροφές. θα δούμε αν είναι εφικτό να το βελτιώσουμε αυτό στις επόμενες διαδικασίες. Στη βροχή βελτιωθήκαμε λίγο και δοκιμάσαμε μερικά νέα πράγματα. Το αρνητικό της ημέρας ήταν ο τραυματισμός του Jorge. Είναι κρίμα που έπεσε και εξελίχτηκε τόσο άσχημα γι' αυτόν. Ως αναβάτης, ξέρω ότι αυτές οι ώρες είναι δύσκολες γι' αυτόν κι ελπίζω να περάσει τις επόμενες ημέρες όσο καλύτερα μπορεί, καθώς τέτοιος τραυματισμός πονάει πολύ".

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Σε μένα πέφτει το βάρος!

« Προηγούμενο άρθρο

Ανάμεικτα συναισθήματα για Sykes

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα