• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Σε μένα πέφτει το βάρος!
Είναι κρίμα για τον Jorge, καθώς παλεύει για τον Τίτλο!
Νέα 27/06/2013 - 19:24

Με ανανεωμένη εμπιστοσύνη στη Μ1 του, ειδικά μετά το πρόσφατο τεστ στην Ισπανία, όπου βελτιώθηκε συγκεκριμένα στο φρενάρισμα, ο Valentino Rossi ήταν ανταγωνιστικός τόσο το πρωί - στο στεγνό - όσο και το απόγευμα στη βροχή, έχοντας την τέταρτη θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα της ημέρας.

 

"Ήταν μια θετική ημέρα για εμάς, διότι δεν τα πήγαμε καθόλου άσχημα το πρωί στο στεγνό, ενώ συνεχίσαμε να δουλεύουμε με το νέο μας στήσιμο και οι πρώτες μας εντυπώσεις είναι καλές", δήλωσε ο Ιταλός πολύ-Πρωταθλητής. "Είχαμε κάτι σημαντικό να δοκιμάσουμε το απόγευμα στο στεγνό, αλλά δυστυχώς έβρεχε. Όπως και να 'χει συνεχίσαμε τη δουλειά μας στο βρεγμένο, κάναμε καλή δουλειά με το στήσιμο και η μοτοσυκλέτα ήταν πολύ καλή στο βρεγμένο. Βελτιωνόμουν γύρο με το γύρο. Είχα καλό ρυθμό και πήρα τη δεύτερη θέση. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και στις δυο συνθήκες, καθώς όλοι ξέρουν ότι στο Assen μπορεί να έχουμε αγώνα στο στεγνό ή στο βρεγμένο".

 

Όσο για την πτώση του ομόσταυλού του και τον τραυματισμό του, ο Valentino Rossi σχολίασε: "Δυστυχώς ο Jorge είχε μια σφοδρή πτώση και τραυματίστηκε. Είναι κρίμα για την Yamaha, για τους μηχανικούς και τον ίδιο, καθώς παλεύει για τον Τίτλο. Ελπίζω να γυρίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, ίσως και στον επόμενο αγώνα του Sachsenring. Ελπίζω να πάρω ένα καλό αποτέλεσμα, για το εργοστάσιο και για όλα τα παιδιά, διότι είμαι τώρα ο μοναδικός αναβάτης της Yamaha".

 

Επόμενο άρθρο »

Ποντάρει στο βρεγμένο ο Dovi!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Άτυχος ο Lorenzo...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα