• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τέταρτος με καλό ρυθμό ο Rossi!
"Είμαι χαρούμενος για την ταχύτητα, το ρυθμό και την απόδοσή μου"
Νέα 28/06/2013 - 20:30

Ο Valentino Rossi εξασφάλισε την τέταρτη θέση στις σημερινές κατατακτήριες, με τον Ιταλό να σκαρφαλώνει στις πρώτες θέσεις αρκετά νωρίς στην 15λεπτη διαδικασία. Οκτώ λεπτά πριν το τέλος ο Vale γύρισε στα pits και φόρεσε ένα καινούργιο πίσω ελαστικό.

 

Στα τελευταία λεπτά δόθηκαν πολύ ωραίες μάχες με το χρονόμετρο, με τον Ιταλό σούπερ-σταρ να δείχνει ότι μπορεί να πάρει την pole position, ή τουλάχιστον μια θέση στην πρώτη σειρά. Εν τέλει όμως, το 1:34.974δ τον άφησε στην τέταρτη θέση, χάνοντας την πρώτη σειρά για 96 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Όπως και να έχει πρόκειται για την καλύτερη θέση του στις κατατακτήριες, με τον Ιταλό να είναι έτοιμος να τα δώσει όλα για τη νίκη αύριο!

 

"Είμαι χαρούμενος για την ταχύτητά μου, το ρυθμό και την απόδοσή μου", ξεκίνησε να λέει όλο χαμόγελα ο αναβάτης της Yamaha. "Νιώθω καλά με το στήσιμο της μοτοσυκλέτας μου. Κρίμα που δεν έμεινα στην πρώτη σειρά, όπως νόμιζα αρχικά. Είχα τη δυνατότητα να τα πάω λίγο καλύτερα και να μείνω στις τρεις πρώτες θέσεις. Πάντως είμαι τέταρτος και αυτό είναι το καλύτερό μου αποτέλεσμα φέτος, στις κατατακτήριες. Είμαι χαρούμενος διότι έχω καλό ρυθμό ακόμα και μετά από αρκετούς γύρους. Τώρα περιμένουμε την αυριανή ημέρα, έχουμε μερικές τροποποιήσεις που θέλουμε να δοκιμάσουμε κι ελπίζουμε ο καιρός να είναι καλός. Εύχομαι ο αγώνας να γίνει στο στεγνό, αλλά αν είναι να βρέξει προτιμώ να είναι 100% στη βροχή, καθώς το μισό-μισό είναι ό, τι χειρότερο".

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Δεύτερος παρά τους πόνους

« Προηγούμενο άρθρο

SBK KAT1: Διατηρεί τα ηνία ο Sykes

Χορηγοί