• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Δεύτερος παρά τους πόνους
Απογοητευμένος ο Pedrosa
Νέα 28/06/2013 - 21:01

Στα τελευταία λεπτά των τρίτων ελεύθερων δοκιμών, ο Marc Marquez είχε μια πτώση και γλίτωσε τα χειρότερα με ένα κάταγμα σε δάχτυλο του χεριού και του ποδιού του. Παρά τους πόνους που ένιωθε, ο νεαρός Ισπανός κατόρθωσε να είναι ο ταχύτερος όλων στα τέταρτα ελεύθερα, ενώ είχε πολύ καλή απόδοση και στις κατατακτήριες, όπου και εξασφάλισε ακόμα μια θέση στην πρώτη σειρά.

 

"Τα πήγαμε αρκετά καλά σήμερα", σχολίασε ο Marquez, ο καλύτερος χρόνος του οποίου ήταν το 1:34.755δ "Ήταν πολύ σημαντικό που πήραμε μέρος στις κατατακτήριες και πετύχαμε αυτό το αποτέλεσμα, καθώς πριν τις ΕΔ4 δεν περιμέναμε με τίποτα μια θέση στην πρώτη σειρά. Δεν περιμέναμε και τη δεύτερη θέση, διότι ο πόνος στο δάχτυλό μου με επηρεάζει πολύ. Όταν βάζω το γάντι μου πονάει αρκετά, όπως και η μέση μου, με το πόδι ευτυχώς να είναι σε καλύτερη κατάσταση. Πάνω στη μοτοσυκλέτα προσπάθησα να παραμείνω συγκεντρωμένος και παρά τους μώλωπες κάναμε καλό χρόνο. Σήμερα κάναμε έναν γρήγορο γύρο και μένει να δούμε τι θα καταφέρουμε αύριο σε 26 γύρους. Σημαντικός παράγοντας θα είναι και ο καιρός, διότι είναι συνεχώς ευμετάβλητος αυτές τις ημέρες".

 

Εκ διαμέτρου αντίθετα συναισθήματα στην άλλη πλευρά του γκαράζ, με τον Dani Pedrosa να εμφανίζεται απογοητευμένος σήμερα. Ο αναβάτης της Honda - και πρωτοπόρος της βαθμολογίας - ολοκλήρωσε τις κατατακτήριες στην 5η θέση, με χρόνο στο 1:35.006δ - μόλις 0.248δ πίσω από τον Marquez - και προηγούνταν όταν έπεσε στην έβδομη στροφή.

 

"Δεν είχαμε κάποια καλή διαδικασία για να κάνουμε καλούς γύρους και να δοκιμάσουμε πράγματα με τη μοτοσυκλέτα μας", παραδέχτηκε ο Dani Pedrosa, ο οποίος αν και είχε το χρόνο να ξαναμπεί στην πίστα για να υπερασπιστεί την πρώτη του θέση, εν τούτοις διάλεξε να μην το κάνει. "Δεν έχουμε καταφέρει να βελτιώσουμε το set-up της μοτοσυκλέτας μας, εξαιτίας της κατάστασης της πίστας και του καιρού. Αν και είχαμε λίγους γύρους στο στεγνό, καταφέραμε και ήμασταν πιο γρήγοροι στις κατατακτήριες σήμερα το απόγευμα. Παρά την πτώση, η αίσθηση που έχω είναι πολύ καλύτερη απ' ότι χτες. Έτσι θα δούμε αν αύριο θα κάνουμε δυνατή εκκίνηση κι έναν καλό αγώνα".

 

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Κέρδισα τους καλύτερους!

« Προηγούμενο άρθρο

Τέταρτος με καλό ρυθμό ο Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα