• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Κέρδισα τους καλύτερους!
Αν και τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν ήταν παρών ο Lorenzo
Νέα 28/06/2013 - 21:58

Η ανοδική πορεία του Cal Crutchlow συνεχίζεται τη φετινή σεζόν, με τον Βρετανό αναβάτη να μπαίνει και πάλι σφήνα στους fantastic 4 (τρεις σήμερα) και να είναι αυτός θα ξεκινήσει πρώτος από τη σχάρα εκκίνησης, πάνω στη δορυφορική του Yamaha. Ο Crutchlow πήρε την πρώτη του pole στο MotoGP και όπως εύλογα κανείς συμπεραίνει ήταν πανευτυχής.

 

"Νιώθω φανταστικά που επιτέλους πήρα την πρώτη μου pole στη μεγάλη κατηγορία!", παραδέχτηκε ο Βρετανός, ο οποίος όμως υπογράμμισε ότι τα πράγματα ενδεχομένως θα ήταν διαφορετικά, αν στην πίστα βρισκόταν και ο Jorge Lorenzo πάνω στην Μ1 του. "Ίσως να τα πράγματα να ήταν αλλιώς αν ο Jorge δεν ήταν τραυματίας, ωστόσο μπορείς να κερδίσεις αυτούς που είναι στη πίστα μόνο και αυτό έκανα σήμερα! Πριν την πτώση του, ήταν ο Jorge αυτός που όλοι θα κυνηγούσαν και θα είχαμε ωραία μάχη. Ελπίζω πιο μετά στη σεζόν να παλέψουμε μαζί για τη νίκη!"

 

"Είναι ένα καταπληκτικό επίτευγμα για την Monster Yamaha Tech 3, διότι δεν συμβαίνει συχνά ένας μη εργοστασιακός να παίρνει την pole", συνέχισε τις δηλώσεις του ο Cal, ο οποίος είναι ο πρώτος Βρετανός - εδώ και έντεκα χρόνια - που καταφέρνει να κατακτήσει την pole position! "Ο ανταγωνισμός ήταν πολύ σκληρός, αλλά για μια ακόμη φορά σήμερα, δείξαμε ότι μπορούμε να κοντράρουμε τους καλύτερους. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην pole, διότι δυσκολεύτηκα κάπως με τη μοτοσυκλέτα στο στεγνό. Πλέον ανυπομονώ να αγωνιστώ κι ελπίζω ο αγώνας να είναι πολύ ωραίος και γεμάτος μάχες για τους θεατές!"

 

Επόμενο άρθρο »

Θα προσπαθήσει να αγωνιστεί ο Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Δεύτερος παρά τους πόνους

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα