• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bradl και LCR μαζί και το 2014;
Δεδομένο το θεωρεί ο Livio Suppo
Νέα 03/07/2013 - 11:17

Τα μεγαλύτερα σενάρια μετεγγραφών αυτό το καλοκαίρι, αφορούν κυρίως στο μέλλον του Βρετανού Cal Crutchlow, ο οποίος πρόσφατα αποκάλυψε ότι συζητά με τα τρία εργοστάσια (Honda, Yamaha και Ducati), αλλά και των Pol Espargaro και Scott Redding. Ο πρώτος είναι καιρό τώρα στο στόχαστρο της Yamaha, ενώ οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του δεύτερου κέντρισαν το ενδιαφέρον των Ducati και Honda.

 

Πάρ' όλα αυτά, στα σενάρια αυτά πρέπει - κατά πάσα πιθανότητα - να μην υπολογίζουμε έναν αναβάτη, καθώς φήμες θέλουν το HRC να επιθυμεί να μείνει ο Stefan Bradl για άλλον ένα χρόνο στην LCR Honda. Ο Γερμανός έχει διετές συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα, το οποίο και λήγει φέτος και σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα (mcn.com) υπάρχει επιλογή ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο. Αυτή τη ρήτρα είναι έτοιμο να επιβεβαιώσει το HRC, με τον Livio Suppo εν προκειμένω, να δηλώνει ότι αυτό είναι δεδομένο κατά 99,9%.

 

Το αφεντικό της LCR, Lucio Cecchinello δήλωσε στο MCN - στο Assen - ότι θέλει πάρα πολύ να συνεχίσει με τον Γερμανό αναβάτη, διότι όπως τόνισε: ".... το αξίζει πραγματικά!" Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες για το αν η LCR θα εμφανιστεί με δυο αναβάτες του χρόνου. Πάντως, το 1.000.000-1.200.000€ - για να αγοράσει τη νέα Honda των ιδιωτών - είναι ένα ποσό που δύσκολα θα βγει από το budget της ομάδας.

 

Επόμενο άρθρο »

Vespa.com

« Προηγούμενο άρθρο

Αργεντινή: Η συνέντευξη τύπου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα