• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αργεντινή: Η συνέντευξη τύπου
Έφτασαν στο Buenos Aires οι Crutchlow-Bradl-Bautista-Barbera
Νέα 03/07/2013 - 10:10

Οι αναβάτες του MotoGP, Cal Crutchlow, Stefan Bradl, Alvaro Bautista και Hector Barbera, συν τους εκπροσώπους της Moto2, Tito Rabat και Nico Terol, έφτασαν στην Αργεντινή - στην ολοκαίνουργια πίστα Termas de Rio Hondo - ενόψει των δοκιμών αυτής της εβδομάδας.

 

Το διήμερο τεστ στην πίστα, που θα φιλοξενήσει αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος την επόμενη σεζόν, θα λάβει χώρα την Πέμπτη και την Παρασκευή, με την συνέντευξη τύπου να ολοκληρώνεται χτες το απόγευμα στην πρωτεύουσα της Αργεντινής. "Θα είναι ωραία να πάμε εκεί και να τη δοκιμάσουμε επιτέλους", σχολίασε ο Cal Crutchlow, τέταρτος στη βαθμολογία Πρωταθλήματος. "Μετά μπορούμε να επιστρέψουμε και να πούμε στους άλλους τη γνώμη μας για την πίστα. Πάντως, απ' ότι είδαμε, δεν νομίζω να χρειαστούν οποιεσδήποτε επεμβάσεις, διότι δείχνει φανταστική πίστα με καταπληκτικές εγκαταστάσεις! Ανυπομονούμε να πάμε εκεί κι ελπίζω να έχουμε δυο παραγωγικές ημέρες δοκιμών, ώστε να συγκεντρώσουμε σημαντική πληροφόρηση".

 

Με τη σειρά του, ο αναβάτης του Gresini, Alvaro Bautista, σχολίασε: "Θα ξεκινήσουμε με αυτό το επίσημο τεστ και ίσως του χρόνου να έχουμε ένα GP εδώ, στην Αργεντινή. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε την πίστα, τις στροφές της, την άσφαλτο και παράλληλα το επίπεδο ασφάλειας, που είναι πολύ σημαντικό". Τέλος, το λόγο πήρε ο αναβάτης της LCR Honda, Stefan Bradl: "Η δομή της πίστας δείχνει ότι είναι πολύ γρήγορη. Αυτό σημαίνει πολλή "δουλειά" για τα ελαστικά, διότι θα είμαστε στα πλάγια, επιταχύνοντας δυνατά για μεγάλο διάστημα. Διακρίνω μερικές πολύ γρήγορες στροφές κι έτσι ανυπομονώ να τη δοκιμάσω την Πέμπτη και να μαζέψω όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για του χρόνου. Ενδεχομένως το πιο σημαντικό όλων, θα είναι να δούμε πως θα δουλέψουν τα ελαστικά".

 

Επόμενο άρθρο »

Bradl και LCR μαζί και το 2014;

« Προηγούμενο άρθρο

Desmosedici για ιδιώτες!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα