• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τεστ Αργεντινή: Ημέρα 1η
Ταχύτερος όλων ο Bradl!
Νέα 05/07/2013 - 10:05

Θετική ήταν η πρώτη ημέρα δοκιμών στην καινούργια πίστα της Αργεντινής, με τους λίγους αναβάτες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος να σχολιάζουν θετικά την πίστα Termas de Rio Hondo. Στα συν η δομή της πίστας και οι γρήγορες στροφές, αλλά υπήρχαν και ορισμένα σχόλια αναφορικά με τη σκόνη στη τραχιά άσφαλτο και τη βρωμιά, που όμως είναι κάτι λογικό δεδομένου ότι οι εργασίες συνεχίζονται στην πίστα.

 

Το έντονο ενδιαφέρον του κόσμου φάνηκε από την πρώτη ημέρα των δοκιμών, όταν αρκετοί οπαδοί έδωσαν το παρόν στο τεστ, για να δουν τους Cal Crutchlow, Stefan Bradl, Hector Barbera, Alvaro Bautista, Tito Rabat και Nico Terol πάνω στις μοτοσυκλέτες τους.

 

Χτες, πρώτη ημέρα, ήταν ο Stefan Bradl αυτός που έγραψε το όνομά του στην πρώτη θέση, με καλύτερο χρόνο στο 1:44.188δ. Λίγο πιο πίσω του - στα 0.343δ διαφοράς - ο Alvaro Bautista, ενώ ο Crutchlow έμεινε τρίτος, σχεδόν ένα δευτερόλεπτο πίσω από τον Γερμανό. Ο αναβάτης της Tech 3 δοκίμασε και τη πληθώρα επιλογών που έφερε η Bridgestone στην Αργεντινή - συμμετρικά και ασύμμετρα πίσω σλικ με διαφορετικές γόμες - και η πληροφόρηση που θα δώσει στους ανθρώπους της Bridgestone, θα χρησιμοποιηθούν για την εξέλιξη των ελαστικών για τον αγώνα που θα διεξαχθεί εκεί τη νέα σεζόν.

 

Τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας:

 

Stefan Bradl 1:44.188
Alvaro Bautista +0.343
Cal Crutchlow +0.982
Hector Barbera +3.704
Tito Rabat + 4.404
Nico Terol + 5.914

 

Επόμενο άρθρο »

Ducati 1199 Panigale: Best-of-the-Best!

« Προηγούμενο άρθρο

Υπογράφει με την Ducati ο Crutchlow;

Χορηγοί