• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Υπογράφει με την Ducati ο Crutchlow;
Το διέψευσε αμέσως ο αναβάτης της Tech 3!
Νέα 04/07/2013 - 14:12

O Cal Crutchlow είναι το πιο hot όνομα της καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου και όχι αδίκως. Ο Βρετανός της Tech 3, πάνω στη δορυφορική μοτοσυκλέτα του και με μηδαμινή υποστήριξη από το εργοστάσιο της Yamaha, έχει καταφέρει να είναι πάντα στην πρώτη θέση των δορυφορικών αναβατών, ενίοτε να ξεπερνά τους εργοστασιακούς συναθλητές του, ενώ φιγουράρει και στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, με 85 βαθμούς, δυο περισσότερους από τον Valentino Rossi.

 

Μόλις χτες, μια από τις εταιρείες-χορηγούς του, η Bennetts, έγραψε στο λογαριασμό της στο twitter: "Μια από τις πηγές μας, αναφέρει ότι ο Crutchlow έχει δεχτεί πρόταση από την Ducati και τα πάντα θα οριστικοποιηθούν μέχρι το Sachsenring". Η αξιοπιστία της Bennetts δεν αμφισβητείται, ωστόσο ο Cal Crutchlow βγήκε σε λιγότερο από μια ώρα για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. "Φύγετε από 'δω! Οι πηγές σας κάνουν λάθος. Θα μπορούσε να είχε γίνει σήμερα, αύριο, σ' ένα χρόνο ή σε δέκα!". (βλ. 2η φωτό)

 

Και το σίριαλ συνεχίζεται...

 

Για να είμαστε ρεαλιστές ωστόσο, η πιο πιθανή επιλογή του Crutchlow - ο οποίος επιθυμεί όσο τίποτα να βρεθεί σε εργοστασιακή μοτοσυκλέτα τη νέα χρονιά - είναι η Ducati. Εκεί όπου θα ξανασμίξει με τον περσινό του ομόσταυλο, Andrea Dovizioso, ένα δίδυμο των επιτυχιών για την Monster Yamaha Tech 3.

 

Επόμενο άρθρο »

Τεστ Αργεντινή: Ημέρα 1η

« Προηγούμενο άρθρο

Η Suzuki θέλει Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα