• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Suzuki θέλει Rossi!
Brivio: Γιατί όχι...;
Νέα 04/07/2013 - 13:35

Η Suzuki θα κάνει την επανεμφάνισή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP το 2015, αντί της αρχικής εντύπωσης ότι θα επέστρεφε από του χρόνου. Ο επίσημος λόγος της καθυστέρησης είναι το γεγονός ότι θέλουν να κατανοήσουν και στη συνέχεια να ενσωματώσουν την ECU της Magneti Marelli, η οποία και θα είναι υποχρεωτική από το 2014. Ανεπίσημα, φήμες θέλουν η κίνηση αυτή να αποτελεί έμμεση πίεση προς την Dorna να αλλάξει την αυστηρή της τοποθέτηση, όσον αφορά στην απουσία οικονομικής βοήθειας προς το εργοστάσιο.

 

Όπως και να έχουν τα πράγματα, το γεγονός ότι η Suzuki θα επιστρέψει το 2015, τη χρονιά δηλαδή που θα λήξει το συμβόλαιο του Valentino Rossi με την Yamaha, έχει αρχίσει και δίνει τροφή σε μετεγγραφικά σενάρια που ενδεχομένως να πραγματοποιηθούν σε δυο χρόνια από τώρα! Ο νέος Team Manager της Suzuki, Davide Brivio - ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Ιταλό πολύ-Πρωταθλητή, φέρεται να έχει δηλώσει: "Πρέπει να κοιτάξουμε για την καλύτερη δυνατή επιλογή και ο Valentino είναι μία από αυτές. Oπότε... γιατί όχι; Με καλούς αναβάτες μαζί μας, μπορούμε να αναδείξουμε τις δυνατότητές μας".

 

Ωστόσο, η περίπτωση του Rossi μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, ακόμα κι αν ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής είναι 36 χρονών το 2015. "Είμαι σίγουρος ότι η Honda θα προσπαθήσει να κρατήσει τον Pedrosa και τον Marquez και η Yamaha τον Lorenzo και τον Rossi. Υπάρχουν πολλοί αναβάτες και στόχος μας είναι να πάρουμε τον καλύτερο από τους διαθέσιμους. Οι κορυφαίοι αναβάτες έχουν τις πιο ανταγωνιστικές μοτοσυκλέτες και είμαι βέβαιος ότι θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν έτσι, αλλά εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε".

 

Επόμενο άρθρο »

Υπογράφει με την Ducati ο Crutchlow;

« Προηγούμενο άρθρο

Πρόκληση για τα ελαστικά η Αργεντινή

Χορηγοί