• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πρόκληση για τα ελαστικά η Αργεντινή
Αυτό εκτιμά η Bridgestone
Νέα 04/07/2013 - 12:28

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Bridgestone, η καινούργια πίστα στην Αργεντινή που θα προστεθεί από του χρόνου στο ημερολόγιο αγώνων, αναμένεται να αποτελέσει μια ιδιαίτερη πρόκληση για τον γιαπωνέζο κατασκευαστή. Στo Termas de Rio Hondo, διεξάγεται σήμερα και αύριο ένα τεστ με τέσσερεις αναβάτες από το MotoGP και δυο την Moto2.

 

"Έχουμε πάρει κάποια πρώτα δεδομένα για την πίστα, η οποία βάση της δομής της και της σύνθεσης της ασφάλτου, αναμένουμε να είναι μια από τις πιο σκληρές πίστες του ημερολογίου για τα ελαστικά", δήλωσε ο Masao Azuma της Bridgestone. "Υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο να έχουμε πάρα πολύ υψηλές θερμοκρασίες εκεί, ωστόσο για την ώρα έχουμε χειμώνα στο νότιο ημισφαίριο κι έτσι η θερμοκρασία πίστας θα είναι χαμηλή".

 

Το γεγονός της σοβαρής καταπόνησης των ελαστικών, είχε επισημάνει στις δηλώσεις του - στη συνέντευξη τύπου πριν τις διήμερες δοκιμές - και ο αναβάτης της LCR Honda, Stefan Bradl.

 

"Λόγω των πολλαπλών παραμέτρων ασφάλειας και απόδοσης που έχουμε να λάβουμε υπόψη μας, έχουμε φέρει πολλές επιλογές ελαστικών στo Rio Hondo", συνέχισε ο Azuma. "Συγκεκριμένα, έχουμε πολλές επιλογές για τα πίσω σλικ: έχουμε συμμετρικά και ασύμμετρα με πολλές γόμες, ενώ θα διαθέσουμε για κάθε μια επιλογή - πέρα από τα κλασικά - και τα Ειδικής Επιλογής heat-resistant ελαστικά μας. Θα ζητήσουμε από τους αναβάτες να δοκιμάσουν όσο το δυνατόν περισσότερα, ώστε να μας δώσουν αξιόλογη πληροφόρηση που θα μας βοηθήσει ώστε να εξελίξουμε το κατάλληλο ελαστικό για το GP της νέας χρονιάς".

 

 

Επόμενο άρθρο »

Η Suzuki θέλει Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Ακυρώνεται η CRT!

Χορηγοί