• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ψηφίστε για τον Πρωταθλητή του 2013!
Marquez, Pedrosa ή Lorenzo;
Νέα 09/09/2013 - 13:22

Έξι γύροι απομένουν για το τέλος και της φετινής σεζόν, με τον rookie, Marc Marquez, να απολαμβάνει μια διαφορά 30 βαθμών από τον ομόσταυλό του Dani Pedrosa, στη βαθμολογία των αναβατών. Λίγο πιο πίσω, στους 39 βαθμούς διαφοράς από τον 20χρονο της Repsol, βρίσκεται ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Jorge Lorenzo.

 

150 βαθμοί παραμένουν μέχρι το φινάλε της Βαλένθια, κάτι που σημαίνει ότι - μαθηματικά τουλάχιστον - οι πρώτοι εννέα αναβάτες στη βαθμολογία έχουν ελπίδες για το Πρωτάθλημα. Στην ουσία όμως, για να είμαστε ρεαλιστές, η μάχη για τον Τίτλο θα κριθεί ανάμεσα στους τρεις προαναφερθέντες Ισπανούς, με τον τέταρτο στη βαθμολογία, Valentino Rossi, (ο μοναδικός που έχει νίκη πλην των τριών Ισπανών) να απέχει 77 βαθμούς από την πρώτη θέση, δηλαδή πάνω από τρεις νίκες.

 

Ο Marquez έχει κερδίσει πέντε αγώνες μέχρι στιγμής, ενώ έχει ανέβει άλλες δέκα στο βάθρο της μεγάλης κατηγορίας. Οι Lorenzo και Pedrosa έχουν χάσει από έναν αγώνα - εξαιτίας των τραυματισμών τους στην κλείδα - αλλά πλέον βρίσκονται κοντά στο 100%, με τον πρώτο να κερδίζει τον τελευταίο γύρο στο Silverstone. Ο Lorenzo έχει τέσσερεις νίκες για την ώρα, με τον Pedrosa να ακολουθεί με δυο. Οι δυο τους έχουν και οχτώ βάθρα.

 

Ποιός όμως θα είναι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής;

 

Ψηφίστε τον αναβάτη που πιστεύετε ότι θα πανηγυρίσει τον Τίτλο, στη σχετική δημοσκόπηση στο κάτω δεξιά μέρος της αρχικής σελίδας του site μας!

 

Επόμενο άρθρο »

EKO racing club & Ducati Dream Tour

« Προηγούμενο άρθρο

Ελλ. Λέσχη Κλασικής Μοτοσυκλέτας

Χορηγοί