• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
EKO racing club & Ducati Dream Tour
Πως μπορείς να κερδίσεις ένα ονειρικό δώρο;
Νέα 09/09/2013 - 16:01

Θα προσέξατε στο πάνω μέρος της σελίδας μας, το διαφημιστικό banner του “EKO racing club”, που υπόσχεται ότι μπορεί κάποιος από τους αναγνώστες μας να ζήσει την εμπειρία του Ducati Dream Tour.

Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά τι είναι αυτά τα δύο στοιχεία, που όταν ενωθούν κάνουν μια ονειρική χημεία για μερικούς τυχερούς αναγνώστες.

 

Η ΕΚΟ δημιούργησε αποκλειστικά για τους φανατικούς του μηχανοκίνητου αθλητισμού το νέο μεγάλο club που προσφέρει:

* Συμμετοχή σε Racing Events ως ΕΚΟ VIP guest

* Αγωνιστικά νέα και προτάσεις

* Μοναδικές προσφορές ΕΚΟ

* Ταξιδιωτικές εμπειρίες...

 

Εδώ θα δούμε το τελευταίο σκέλος των προσφορών που έχει να κάνει με ένα φοβερό ταξίδι-δώρο. Αρχικά πρέπει κάθε αναγνώστης που θέλει να διεκδικήσει το δώρο αυτό να γίνει μέλος στο EKO racing club (ακολουθώντας το link από το σχετικό banner ή μπαίνοντας κατευθείαν στο www.ekoracing/moto) και με αυτό τον τρόπο να είναι ένας ή μια από τους τυχερούς που θα ζήσουν το DUCATI DREAM TOUR.

Θα αναδειχθούν συνολικά έξι (6) νικητές, κάθε ένας από τους οποίους θα κερδίσει ένα ταξίδι στηv Τοσκάνη της Ιταλίας, για την περίοδο από 10 Οκτωβρίου έως 13 Οκτωβρίου 2013. Κατά το πιο πάνω ταξίδι, οι νικητές θα επισκεφθούν το εργοστάσιο και το Μουσείο της Ducati και θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν μοτοσυκλέτα που θα τους διατεθεί από τη Ducati.

Το ταξίδι περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια από και προς το αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος, διαμονή σε ξενοδοχείο (3 διανυκτερεύσεις) με πρωινό, καθώς και τα γεύματα και τα δείπνα στα επιλεγμένα από την Ducati εστιατόρια. Φυσικά οι μοτοσυκλέτες θα διατεθούν δωρεάν, όπως και τα καύσιμα και τα διόδια!

 

Εμείς να πούμε ότι παρά το ότι οι εργαζόμενοι στο site και το περιοδικό εξαιρούνται από τα δώρα του διαγωνισμού, έχουμε γραφτεί μέλη στο ΕΚΟ racing club, για τα υπόλοιπα προνόμια του αγωνιστικού και όχι μόνο club!

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Δεν έχω ξαναδεί rookie σαν κι αυτόν!

« Προηγούμενο άρθρο

Ψηφίστε για τον Πρωταθλητή του 2013!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα